reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamy z norwegii

ja w zawodzie pracowac tez nie chce :no:
to jest dobra robota dla kogos kto nie ma rodziny i nie potrzebuje specjalnie zycia towarzyskiego
mowie to z doswiadczenia w pracy w PL

tutaj ponoc jest inaczej i pelno pracy dla kucharzy ale chce robic cos innego

na kucharza poszlam bo wieksza kasa bo nocki itd. no i dlatego ze chcialam sie nauczyc gotowac bo moja mama nie pozwalala mi nic w kuchni robic i nic nie umialam:zawstydzona/y:

no witam spowrotem:-)

zabije tego mojego za taki wieczor andrzejkowy:wściekła/y:

reklama
masz racje Lilka, praca ciezka. wydaje mie sie ze raczej dla faceta. ja poszlam do technikum z ambicja ze zostane technikiem zywienia, czyli praca bardziej w papierach a nie gotowanie. gotowac lubie ale praca.....nie

dziewczyny mowie dobranoc

mooooze bede pozniej
musze znikac bo mi dwie latają,Hania placze co chwile i mam juz dosc :baffled:

ide dzieciakow sie pozbyc :cool:

od lipca 2004. kursy zaczynalam juz 2 razy ale przy pierwszym nie pasowalo bo godziny pracy, a ostatni (w tamtym roku) mial byc kontynuowany i w tym i lipa.. :-(
la z Jorgeirem po angielsku, latwiej, szybciej i bez konfliktow - mam problemy z zaakceptowaniem kiedy mnie poprawia.. na szczescie az tak zielona :baffled: nie jestem. duzo rozumiem (ale szczegolnie bokmål), bardzo zadko odwazam sie odpowiedziec.. wiem ze to glupie. taka gluupio-duuumna jestem. ale zrobic cos muszze bo juz mnie to meczy i bardzo chcialabym zmienic "stanowisko pracy" mimo tego ze jestem tutaj "szefowa pokojowek"..

..LILA nawet my potrzebujemy kucharza.. :-)

cześć dziewczyny, jestem zalamana, zmęczona , ma dosyć, mały wczoraj do 1 w nocy był niespokojny a obudzil sie z usmiechem o 5.30, :wściekła/y:nie wiem czy to zęby, czy jest chory , ide do lekarza, bo od 3 dni jęczy w nocy, a był chory ostatnio i może jeszcze nie do końca jest oki.....

a co tam u was , ?

hej! to niefajnie.... :-( , wspolczuje Ci. ja niewiele Ci podpowiem bo przecie doswiadczenia ZERO :-( ale mysle ze doktor to dobry pomysl bo i Tobie nerwow oszczedzi a Malutkiemu cierpienia...
u mnie raczej bez zmian. w pracy bylam - odczowam wciaz zmeczenie a i tempo nie te. jak wocilam to od razu do lozia.. pozatym dostalam dzis powiadomienie ze szpitala w Kristiansand - badanie usg 12.02.2008. :happy2:

juz mysle o imionkach!! ciezko troche bo trzeba cos takiego pomiedzy, zeby dziadkom z obu stron latwo o wymowe bylo... :-D

reklama
Do góry