reklama

mamy z norwegii

hej, my to dopiero zesmy wstaly jakas godzinke temu:-D dobrze ze mi sie przynajmniej dala wyspac. Nie wiem co sie z nia stalo. Zazwyczaj nie miala problemow ze spaniem. Spala od 20 do 8-9 rano. Nie pozwole jej za duzo spac w dzien, to moze sie przestawi znowu. Ale znowu czytalam, ze dzieci okolo roku maja takie zawirowania, bo sa tak ciekawe swiata, ze nie maja czasu na spaanie:cool2:

najgorsze ze tesciowie dzisiaj ja zabieraja na jakies 3,4 godziny i pewnie sobie wtedy odbije ze spaniem i bedzie rzeska jak skowronek;-)

ale z nimi to i tak ciezko sie dogadac, ze juz sobie odpuszcze dawania im wskazan jak co maja robic:sorry2: aj nie chce mi sie nawet o nich myslec..... trzeba zmienic temat.

Zycze wszystkim milego dzionka:tak:

reklama
hej, my to dopiero zesmy wstaly jakas godzinke temu:-D dobrze ze mi sie przynajmniej dala wyspac. Nie wiem co sie z nia stalo. Zazwyczaj nie miala problemow ze spaniem. Spala od 20 do 8-9 rano. Nie pozwole jej za duzo spac w dzien, to moze sie przestawi znowu. Ale znowu czytalam, ze dzieci okolo roku maja takie zawirowania, bo sa tak ciekawe swiata, ze nie maja czasu

dokładnie, zawsze mial drzemke o 12 max13 a teraz nawet nie myśli usnac tylko szaleje jak zwariowany, ręce mi opadaja na tego rozrabiakę:):wściekła/y:

Hej dziewczyny!Ja mam to samo moj maly tez nie ma zamiaru isc spac.Jego drzemka to tez godz.12-13 ale niechce:no:!Co sie dzieje z naszymi rozrabiakami?:szok::baffled:Co tam u was dziewczyny?

hej Rybanorge, u nas zawierucha , śnieg , wiatr, masakra, siedzimy w domu, nawet teletubisi nie ma , bo nie ma sygnału z anteny i wymyślam orginalne zabawy, teraz go polożyłam , ale nie widzi mu sie usnąc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nudy.....

Dziewczyny czy podgrzewacz samochodowy moge kupic wszędzie , czy w jakiś specjalnych sklepach, i ile moze kosztowac?

Hej Ana79!U mnie pogoda tez niezaciekawa.Zrobilo sie pochmurno i pewnie zaraz bedzie padac.Nuuuuuuuudy!:frown::oo:Normalnie dobija mnie ta pogoda i spac to mi sie chce:blink:!Moj maly chyba zasnal ale w sumie to tak niedokonca.Niemoge nic zrobic i to mnie najbardziej wkurza!:angry:

Puściłam mu kołysanki i już odleciał:-):-):-)
no wlaśnie co tu robic , może sprzątac....nie cierpię, trzeba wziąśc się za obiad, co robisz? ja chyba ugotuje dzisiaj krupnik:-p

Ja mam obiad od wczoraj takze niemusze robic.Zupe wczoraj robilam jarzynowa.:-)U ciebie tez tak pada snieg bo u mnie tak!:baffled:Ale jak pada!:szok:Ja myslalam ze juz niebedzie padac i zacznie sie w koncu ta wiosna a tu masz snieg!:confused:Zygac sie chce juz ta zima i ta pogoda!!!:growl::sad:

ja się juz nastawilam na ta okropną pogode i pogodzilam z losem....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-)
jestem w szoku bo bergen jest miastem gdzie najwięcej pada deszczu(statystycznie) a tu śnieg i zaspy za oknem. pewnie jutro już chlapa.
ogolnie to jestem zmarźlakiem i uwielbiam słońce , opalenizne , marzy mi się małe wygrznie :-D:-D:-D
wstyd się przyznac , ale jak teraz zjadę to PL to wpadne na kilka minut do solarium i troche się posmaże:zawstydzona/y:

czesc

matko wyszlam na spacer i tak zmarzlam ze szok
normalnie zaczelo wiac jak cholera do tego pruszyc snieg
potem Mila nie chciala isc do domu tylko sie chustac na podworku i jestem tak zmarznieta ze szkoda gadac a dzieciak ma sie dobrze :shocked2:

ja dzis na obiad mam mielone z sosem pomidorowym,ziemniakami i mizeria :-)
mizeria nie za bardzo pasuje ale oboje mamy chec :happy2:

a jesli chodzi o takie dni to ja z Mila np.maluje farbkami palcami,smarujemy klejem papier po czym sypiemy ryz i malujemy farbkami i takie tam rozne ;-)

brrrr jak mi zimno....chyba sobie herbatke szczele

reklama
czesc

ja dzis na obiad mam mielone z sosem pomidorowym,ziemniakami i mizeria :-)
mizeria nie za bardzo pasuje ale oboje mamy chec :happy2:

a jesli chodzi o takie dni to ja z Mila np.maluje farbkami palcami,smarujemy klejem papier po czym sypiemy ryz i malujemy farbkami i takie tam

obiad niczego sobie , miam miam, ale mi smaka zrobiłaś na mizerię:-p:-p:-p
a co do tych zabaw , to fajne pomysly, Cezary troche jeszcze nie poradnie trzyma pisiu-pisiu i rysuje kreski, a z tymi farbkami to trochę jeszcze poczekam , ale wtedy to wszystkie szyby zamalujemy:-D
dziewczyny co to jest:HAVREGRÓT, CZY tam jest zwykłe mleko modyfikowane?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry