reklama

mamy z norwegii

Czesc Dziewczyny! Ale duzo przegapilam! Witam serdecznie nowe kolezanki!!! Ja w koncu sie przeprowadzilam ! Nadal mieszkam w Oslo tylko teraz w innej dzielnicy.No i nareszcie sami...:-)Bylam wczoraj na USG i widzialam dziecko! Poszlam prywatnie,bo darmowego nie moglam znalezc.Jestem juz w 14 tygodniu,a ja myslalm,ze w 12,a lekarz powiedziala,ze dziecko dlugie,czyli mialam ostani okres bedac juz w ciazy...A my myslelismy,ze poczelismy w Paryzu! Takze termin mam na poczatek wrzesnia.Lepiej,na swieta polece do Wloch! Hurra! Dobra musze zbierac sie do pracy,bede sie odzywac czesciej! Narazie...

reklama
Czesc Ana79!U mnie w sumie to po staremu tylko moj maly niechce spac bo na gorze wlasciciel remontuje aby wynajc pokoje.:angry:To stukanie i pukanie juz mnie denerwuje jak cholera a co dopiero malego!:-(Niemoze sie zdzemnac-biedak!Wogole to trafilismy zle bo sasiedzi z dolu to imprezowicze,na przeciwko bar z imprezami-totalna lipa!:szok:Czas zmienic to miejsce zamieszkania bo nieda sie wytrzymac.:tak:Tym bardziej ze mamy 2 miesiecznego syna.

Czesc Ana79!U mnie w sumie to po staremu tylko moj maly niechce spac bo na gorze wlasciciel remontuje aby wynajc pokoje.:angry:To stukanie i pukanie juz mnie denerwuje jak cholera a co dopiero malego!:-(Niemoze sie zdzemnac-biedak!Wogole to trafilismy zle bo sasiedzi z dolu to imprezowicze,na przeciwko bar z imprezami-totalna lipa!:szok:Czas zmienic to miejsce zamieszkania bo nieda sie wytrzymac.:tak:Tym bardziej ze mamy 2 miesiecznego syna.
Cholercia to nie masz miętowo:(:szok::szok:

czy może ktoś wie co to jest havregrot?jakaś kaszka, ale z czym ?

niestety z tego co wiem to tutaj dodaja poprostu krowie mleko w proszku. Wogole moja znajoma, ktora sie przeprowadzila to byla w szoku ze tutaj nie ma mleka dla dzieci powyzej 1 roku zycia. Podobno w PL mozna dostac NAN3 bez zadnych problemow. Ja akurat na temat mleka nie wiem za wiele, bo karmilam mala do 11 miesiaca, a potem powiedzieli mi ze nie potrzebuje juz dokarmiac sztucznym mlekiem.

Co kraj to obyczaj;-)

Mój Cezarutki ma skazę bialkową i nie może zwykłego mleka.dałam mu tą kaszkę na próbę i wrócio AZS I wypróżnia sie na zielono , zastanawiał , się czy to po tym czy coś mój mąż mu dał pokryjomu, :-D:-D:-D

reklama
oj biedaczek:-(
jesli jest ponizej roku to da sie kupic nan2, ale to pewnie wiesz. Niestety nie wiem czy istnieja jakies kaszki na mleku modyfikowanym. Te Nestle wszystkie sa na mleku krowim. Pamietam ze moja miala podejrzenie alergii i probowalam znalesc cos bez mleka krowiego i znalazlam tylko w sklepie ze zdrowa zywnoscia, ale za to moja cora nie chciala tego jes.

Po jakims czasie zaczela jesc wszystko i nie bylo problemu. Teraz za to nie da sie nic zjesc przy niej, bo zachowuje sie jak odkurzacz:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry