Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moje malenstwo majty rzeczywiscie sa w szpitalach, srodki czystosci, pieluchy tez. kapac dzieci mi nikt nie kapal, ale moga spokojnie w swoich ubrankach chodzic. u nas np. posilki je sie w restauracji ogolnodostepnej na parterze i trzeba bylo miec dres albo inne ubranie, a nie pizame

wyobraz sobie ze wkoncu wzielam sie za pranie ;-) ale sporo tego i nie ma szans zebym uwinela sie w ten weekend (a takie mialam plany ) 
bo wiesz nie doprosilabym sie D
a musialam sprawdzic czy mam kosz bo cos mi nie gralo 

no i jeszcze jutro maz bedzie rozmawial z ubezpieczalnia bo na prom poszlo 1700 koron (z kabina bo bym sobie nie poradzila sama 12 godzin bez i posilki) moze da sie cos odzyskac....
mnie troche dobija ta kwota, ale maz mowi ze najwazniejsze ze nic nam sie nie stalo i ze jestesmy cali i zdrowi
a czy moge ubierac dzidzie w swoje ciuszki ( bo z tego co wiem to w Pl w niektorych szpitalach nie pozwalaja miec swoich ubranek ) a ja jednak wolalabym ubierac ja w swoje :-)
ostatnio bylam w aptece zapytac sie o majtki jednorazowe poporodowe i pani tam pracujaca powiedziala mi ze oni takich nie maja ale ze w szpitalu sie dostaje (wiesz cos o tym ? ) gdzie moge takie kupic ???![]()

a potem pojechalismy do centrum i na imieniny dostalam wreszcie fajna torebke
fioletowa 

.
.moze sie chlop zreflektuje i dostane jakiegos kwiatka też
.a co do usypiania to te dzici jakoś wyczuwaja atmosferke, co
, wczoraj Cezary to samo
. Myslałam , ze chociaż dzisiaj sobie gdzieś pojedziemy a Czarusiek obudził sie ze stanem podgorączkowym i okropnym kaszlem , tak nagle
, nie wspomne o gilach do samej ziemi
, no i uziemiona jestem , mam kare
.
no ale dostalas swojå wypatrzonå fioletowå torbe to znaczy ze jeszcze ten Twøj chlop cos tam jest wart!! 

ale rzeczywiscie takie usterki najczesciej wychodzå przy dlugich trasach dlatego ja za kazdym razem mimo ze samochody sprawdzane to wystrachana jestem. no moejmy tylko nadzieje ze ta firma ubezpieczeniowa rzeczywiscie podejmie sie oplaty tego wszystkiego. rzeczywiscie NAJWAZNIEJSZE ze jestescie cali i zdrowi a i takie wolne z dziecmi jak widac wszystkim Was dobrze zrobilo..
i HIPP2 wiec wiadomo co kupilam. ono ma w sobie z tego co wyczytalam w skladzie czesciowo mleko krowie ale podaje male ilosci i na razie nic nie widze. nerwy mam bo sama nie wiem czy to alergia czy nasza zima tak jej wysusza te poliki. bede na kontroli w srode to moze dopytam czy nie byloby mozliwe porobic malej jakis testøw choc pewnie popatrzå na mnie dziwnie i powiedzå ze nie trzeba.. a ja sama nie wiem i nie chce z Niå eksperymentowac...