ana79
mamuśka ....
Witaj Kasia
moze kup jeszcze takie saszetki, zeby dziecko sie nie odwodnilo z elektrolitami o nazwie orsalit to jest o smaku malinowym , ale tak ochydne , że masakra , tylko na recepte jeśli mnie pamiec nie myli , jak co to zapytam koleżanke w aptece to ci załatwie , ale jak dziecko to pije to sie nie odwodni i nie zabiora ci je do dzpitala
, moze jeszcze jakieś ochronne na żołądek bo to też mi kazali dawac na bóle brzuszka czyli jakis acidolac na przyklad
.aha jeszcze z hippa sa takie kleiki marchwiowo-ryżowe na biegunke
.

moze kup jeszcze takie saszetki, zeby dziecko sie nie odwodnilo z elektrolitami o nazwie orsalit to jest o smaku malinowym , ale tak ochydne , że masakra , tylko na recepte jeśli mnie pamiec nie myli , jak co to zapytam koleżanke w aptece to ci załatwie , ale jak dziecko to pije to sie nie odwodni i nie zabiora ci je do dzpitala
, moze jeszcze jakieś ochronne na żołądek bo to też mi kazali dawac na bóle brzuszka czyli jakis acidolac na przyklad
.aha jeszcze z hippa sa takie kleiki marchwiowo-ryżowe na biegunke
.
, że Nasivin działa rewelacyjnie na Czarka, jest jeszcze taka maśc rozgrzewajac dla dzieci , ale nie pamietam nazwy( nie Wic) , potem napisze bo właśnie mąż pojechaŁ do miasta po nią i inne specyfiki, no i jakies wstrętne rota czy echo - wirusy , ale ty chyba zaszepisz co? bo u nas za późno

, bo albo chory i potem trzeba odczekac po antybiotyku i znowu choty , albo w Norwegii a tam to walka o swoje , co za pojebusy
, napisalam tak brzydko bo nie moge tego znieśc , co za podejście , dzicko chore z refluksem ze skazą a ci , że jest oki
a niby taki kraj co maja totalna inwigilacje w dobro dziecka , to jednak trzeba przeżyc na własnej skórze , gdzie ta wspaniala opieka , bo ja się jakoś nie dopatrzyłam , najlepsze jest to , że nikt mi w PL nie wierzy jak opowiadam i stukają sie w głowe
, bo N jest wszechstronnie rozlekalamowana
a mieszkam w Bergen. a poaztym tak jak dziewczyny pisaly...