Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

przed Waszą Wielką Wyprowadzką w stronę Cywilizacji...
A za mc do PL i już słyszę ten lament..
;-) rozumiem ze weny nie ma ale pisz czasami bo jak nie to bedzie kara!! 
ja bede placic za paszport ok.300NOK ale to chyba dlatego ze Emma bedzie miala norweski...a wogole to gwarantujå (ale tez nie wiem czy dotyczy tez tych wystawianych przez ambasade czy polskich) ze bedzie wyrobiony i wyslany w 10dni!!
Karolinki wagå nie przejmuj sie zanadto bo sama widzisz ze spala a na gadanie ludzkie nie patrz tylko od razu z ludzmi krotka pilka! jak cos bedå mowili to odpowiadaj ze dobrobyt, ze im sie nie musi podobac, a jak sie nie podoba to niech nie patrzå. jak ja uslyszalam ze moje dziecko jest komentowane przez inne tutaj polki to od razu bez krempacji zadzwonilam i powiedzialam ze majå komentowac tylko dobrze albo wcale bo jak do mnie dojdzie to sie z nimi policze..
najwazniejsze iza ze dziecko jest szczesliwe i zdrowe i to najlepszym dowodem na to ze wszystko jest ok! ;-)
ale mysle ze nie powinnas rezygnowac z wprowadzania karolince innego jedzonka - musi sie przyzwyczajac bo potem moze byc jeszcze ciezej zaakceptowac nowe smaki i konsystencje..ja nawet z wodå troszke za pozno zaczelam tzn. nie przycisnelam Malej do picia i teraz mam problem...
, ja tam nie patrze na te wszystkie tabele -srutu tu tu
, ja miałam nadwage do 6 roku zycia a potem "nasza szkapa", kazdy ma swój tok rozwoju , Lamia tez niby taka pulchniutk ai wszystko ze stołu ściągała
a na zywo zdrowa dziewuszka jak nic i nie wydaje mi się grubiutka
, wszystko ujdzie jak zacznie dreptac
.
...więc siedze w ciszy przy kompie
.

...

GRATULACJE DLA MAYECZKI!! 

zgrywus co?
zaraz Go normalne pacne!
nic nie zchudlam od porodu...moze teraz ja mam wiecej ruchu to sie cos ruszy w dol oczywiscie 

rozgadana i smiejaca sie