Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

)... 

ehhh...
ale zaobserwowalam u siebie przelom i jednak dzieci potrafiå zmienic i roztopic serce rodzica.. nigdy nie bylam rannym ptaszkiem i zla jak osa z samego rana no ale jak Ona mnie budzi i jeszcze sie usmiecha z samego rana to czlowiek nie jest w stanie sie gniewac...
, ze mna troche gorzej
...w nocy sie budzil i szukał tatuśka:-(, nie potrzebnie wczoraj przed snem z nim rozmawial przez telefon, ale poweim , że coraz bardziej kumaty jest i normalnie opowiadal mu co robił w ciągu dnia
...no i skarży ....wszystko wypepla
.
to normalne aniu ze Czaruchne pepla choc rozumiem ze niektore sprawy czlowiek chcialby zachowac dla siebie, przemilczec lub do nich nie wracac.. ja jak spotykam czasmi takå jednå Polke na ulicy - Ona ma 2dzieci to choc ledwo ich znam juz te dzieci zawsze mi historie calej rodziny opowiedzå!!

(farbowanie juz wychodzi im bokiem) a ja z utesknieniem czekam na lato az wystawie cialo do sloneczka to sie wygrzeje, nalapie promyczkøw i moze energii doda i pomysløw na rozne formy aktywnosci...
ja to wogóle uwielbiam lato, słońce, wode, szkoda tylko że ono takie krótkie.
, myślicie że po wyschnięciu będzie ok, czy czas iść po nowe 
ale nie gwarantuje - zalezy ile tej sliny tam nawpuszczal
..