reklama

mamy z norwegii

my mamy i chodzik i pchacz. chodzik maz kupil bo mala jak zaczela wstawac to co chwile sie o cos obijala, wiec dla bezpieczenstwa lepiej bylo ja wsadzic. ale tez tylko po 10-15min. pchacz troche niebezpieczny, stabilny jest, ale u nas te kulka sie bardzo mocno krecily, wiec jak sie opierala to odjezdzal jej i upadala na buzie. mysle ze to dla dzieci, ktore juz troszke chodza, a nie dla poczatkujacych

reklama
no wlasnie o tym mowie! dziecko moze sie puscic albo przecylic i zwalic na podloge, albo wlasnie moze odjechac a przeciez o to chodzi zeby dziecko mialo oparcie jak zaczyna chodzic a nie jak juz chodzi samo.. sama nie wiem bo moze i ten chodzik mniej zdrowy ale bardziej bezpieczniejszy mi sie wydaje szczegolnie dla poczåtkujåcych lazikow...

Hej Wieczorowo ;-)
Agata no to super przyjecie, wszedszie dobrze ale w domku najlepiej,nie?
a ja nie mam i nie mialam chodzika...tesciowk achciala kupic ale ja powiedzialam "nie" i koniec...a Natalka pozno sie sama puscila bo wszystkie rowiesniczki z jej wieku juz same chodzily a Natala chyba ja miala 15 miesiecy :tak:...
a wieci eco jest najsmiejszniejsze zawsze jak dzieci sie ucza skakac, ja boki zrywalam z Natali jak "skakala" nie odrywajac nog z podlogi...placz w oczach normalnie :-D
a ja sie zastanawiam czy kupic to:Barnas Hus - MYGATE TEPPE TIL MULTIGITTER
czy takie http://www.reflex.no/Default.aspx?tabid=83&category=sengetilbehor ?

własnie pisalam o czymś takim tylko w kwadrat i większe,no i nie wykładane niczym w środku,naprawdę super sprawa:tak: maluszek ma miejsce do zabawy i nie trzeba ciągle zwracać uwagi,no i najlepiej się w to zaopatrzyć zanim maluszek poczuje wolność i dostęp do wszystkiego:tak:

ho ho , ale dyskusje:-D
Kamila ja tez miałam problem z kupnem wanienki, znalazłam w COOpie, ale jakis fart bo koleżanka jeździła tam co jakiś czas i nic , więc zaopatrzyła się w taka wielka miskę podłużną albo takie kwadratowe skrzynie plastikowe , jakoś musiała rozwiązac problem i zdało egzamin:tak:, wiem co to jest kapiel w umywalce:rofl2: u mnie Czarek ze strachu nie chciał wogole sie myc i szybka akcja pod zlewem, masakra:-(:wściekła/y:.

ha pamietam Anka jak pisalas...dzieci to jak zaczna "wymyslac"to szok :tak:
a niedlugo bede musial kupic druga wanienke bo ta z ikei jest za mala juz. i musze pojezdzic i poszukac dluzszych bo nie mam wanny tylko prysznic a prysznic bez brodzika wiec troche potrawa jak zacznie stawac mi pod prysznicem...a ta w ikei kosztowala 80 nok
a moja tez lezy sobie na macie i nawet sama juz dlugo polezy wiec kuchnie zdaze ogarnac:tak:
a na norge TV leci spajdermen II i patrze sobie troche tam troche tu :-D
dostalam na maila ;-) szkoda ze w pl nie jestesmy :-D
Bebilon - modyfikowane mleko dla dzieci Kaszki Bebilon / PROMOCJA! / Promocja kaszek mlecznych Bebilon!

Ostatnia edycja:
reklama
a ja leże w łóżeczku , w końcu swoim:tak::-) happyy jak nigdy
Cezarutki pocałował mnie przed snem powiedział kocham i wskoczył do mojego wyrka twierdząc , że to jego i tatusia:wściekła/y:, więc mam dzisiaj lokatora :sorry2: obok, zasnął bez butli , ciekawe jak nocka...wiecie on ciągnie duzo picia przez refluks i przyzwyczajony do swojego aventu...ale juz jakis czas temu schowałam i nakupowałam niekapki i jakieś inne butle bidonki , ale drał japke:no:, że nie chce, potem nocnikowanie i za duzo nowości na raz :baffled:.
Marta a jak kaszel , utrzymuje sie u małej?:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry