reklama

mamy z norwegii

MARTA SZKODA TWOICH POSTÓW NA NIEGO !!jestem w szoku co teraz doczytałam:szok:, nie dziwota , że sam pieli te swoje grządki:tak:.jak dla mnie to tzw troll i powinnismy go zignorowac , nie karmic trolla:-D!!!!ale mnie to też troche udrzyło:wściekła/y:!!!!
Zbaczając z tematu....
SZkoda , że Mayka chorutka:-(, moze to tylko katarek i szybko przejdzie, a ten kaszel sie utrzymuje:confused:
my dzisiaj w domku , tylko o 18 na chwile wyskoczyłam na ploteczki do sąsiadki , przy okazji Czarus troche sie pobawił z jej córcią, jak zwykle walka o zabawki:-D, teraz sprzatanko , szybkie plum -plum i kolacja ...dzień jak dzień...

reklama
Hej Kobitki!!!!!!!!!!
Wpadłam na chwilkę z najlepszymi życzonkami!!!!!!!!!!!!!:-)
jutro sobie nadrobie co tam popisałyście:tak:
juz mialam nadzieję,że wiosna idzie bo odwilż mała byla a tu od dwóch dni ciągle sypie:-( no cóż jeszcze troche sobie poczekamy,ciekawe tylko ile:eek:
darika to zaświadczenie co dziewczyny pisały o nie pobieraniu zasilków na dziecko,trzeba odebrać osobiście,chyba,że uda się jak ktoś podpisze za ciebie to podanie,w raie czego niech nie mówią,że jestes w Norwegii:tak: moja mama miala problemy ale ma tam znajomą także może się uda:tak:
napiszę coś więcej jak już będzie to miała
kurczę tak bez ładu i składu ale jestem pierwszy dzień na diecie i strasznie mnie ściska w żołądku:eek:

a maya cziwnie wiesz anka bo ma katar i kaszelek ale szczesliwa i usmiechnieta jak zawsze, troche czesciej domaga sie piersi ale to jedyna "innosc"
kurcze ja naprawde mocno sie pilnowalam zeby nie odpisac al ejak przeczytalam wszystko co napisal i jak zobaczylam tego pieknisia to nie wytrzeymalam :baffled::-D
ulzylo mi heh :-D
no to kawka byla i ploteczki..ja ide w srode na plotki :tak:
dzisiajw kosciele wogole beczka bo znajomej corcia(3lata) jak zobaczyla natale w kosciele to normalnie fascynacja i radosc ze szok :-D a od 30 marca razem do przedszkola beda chodzic i do tej samej grupy wiec suuuper :tak: (aha jest polka )
ide na taniec z gwiazdami wiem wiem juz kolejny tasiemiec ;-)

ah ja nie miałam przez jakiś dobry miesiąc tv i nie wiem o co biega , ale zaraz włącze chyba też taniec z gwiazdami bo mi baje dupskiem wychodzą , dzięki za cyne Marta:tak:.
Natanek a z czego ty chcesz się odchudzac:sorry2::-D?

Kurcze za późno przyszłam i nie zdążyłam przeczytac tego co napisała, bo wykasowali wypowiedzi tego świra ale po Waszych widzę, że niezły SZOGUN z niego:-D:-D:-D

Marta mam nadzieję, że u malutkiej na katarku się skończy.

My dziś cały dzień w domku. Ja nie najlepiej się czuję. Męczy mnie przeziębienie. Ada też dziś była niespokojna. Nawet na spacer nie mogliśmy wyjśc, bo straszna zamiec była. Już mam dosyc tej zimy a tu sypie i sypie i końca nie widac :crazy:

Do jutra Kobietki, ja już spac uciekam :-)

a wiecie ze w londku juz forsycje kwitna :baffled: kurzce jak fajne a u nas...trzeba czekac :-D, ja widzialm juz kotki na wierzbach :tak:...
ciekawe czemu wczesniej go nie zbanowali?? hmmm ale mni efacio wkurzyl normalnie,co za tupet wogole :crazy:
a maya jakos nie wiem, musialm jej dac paracet bo jej chyba dzisaelka bolaly i jak zaczal dzialac tak zasnla w koncu bo godzine marudzila, poplakiwala...dziekie dzieczyny ja mam nadzieje tez ze na katarku sie skonczy:tak:
ide pod kolderke...
dobranoc

witam:happy:
u nas kolejna ciężka noc "niekapkowa" , ale myśle , że już koniec z butlą:tak: i już widze , że tyle nie sika w nocy bo i mniej pije , jak dorwał sie do awentu to potrafił w nocy wypic 1,5 litra:szok:, teraz dwa małe niekapki i jest spokój , co za tym idzie mniej pieluch:-D.
dziewczyny co do wczorajszego świątecznego facecika to nikt go nie zbanował ani nie usunął jego postów , sam je wymazał, no i bardzo dobrze , wpadł namieszal i tyle!!! Kamila , ale co n iektórzy go cytowali to nawet po tym zobacz jaki z niego miłośnik kobiet:angry::crazy:.
dobra zmykam i życze miłego dzionka:-)
el8a4o.jpg

God Morgen ;-)
Anka taki intligencik z niego ze w koncu wpadl na to:confused: heh...co coz...
Czarus i Ty niezle sie wymeczycie "odbutelkowanie" ale warto :tak:
Natanek przylaczam sie do pytania Anki: z czego chcesz sie odchudzac?
ja nocka niby spapl ale nie wyspana, u mnie dzeszcz i wiatr ktory glowy urywa :-( czyli normalna pogoda w bergen :-D
spijam kawke i biore sie za sprzatanko, cala podlog ami sie klei bo natala wczoraj porobila slady sokami :sorry2:
Milego Dnia

Hallo.
A w nas nocka jakoś w miarę. Niunia jak zasnęła po 20ej to obudziła się przed 6tą. Pobuszowała pół godzinki i znów spałyśmy do 10ej:szok: Obiecałam sobie, przed przyjazdem tutaj, że nie będę spała dłużej niż do 8.30 ze względu na Adę, bo później późno chodzi mi spac. Ale jak narazie to chyba z raz tylko udało się wstac tak wcześnie:rofl2: U mnie dziś pogoda super 4 na plusie i piękne słoneczko.:-) Napewno zaliczymy jakiś spacerek.

Marta ja nim wyjechałam tutaj to w Polsce też było kilka wiosennych dni i zauważyłam na drzewku przed blokiem kilka zielonych pąków.Ale potem jeszcze przyszedł mróz i pąków ni ma:-D
Aniu czytałam te cytowane wypowiedzi:tak: Brawo dla Czarusia, że powoli pozbywa się butli:tak:

reklama
no dziewczynki ta dieta to po to,żebym już nie obijała piętami dupki przy chodzeniu:-D no i ten brzuch...:dry: powinnam wytrzymać,jeszcze tylko 11 dni:eek:
ja też dzisiaj wcześnie wstałam,mały obudził się o 7.30 i juz nie mogłam zasnąć
ostatnio urwisowi spodobało sie trzaskanie biednej,starej matki po twarzy:szok: dzisiaj ostro powiedziałam,że tak nie wolno to narobił takiego wrzasku,że :szok:
normalnie robi się coraz gorszy:dry: ciekawe co jeszcze wymyśli:eek:
a co do pogody to u nas dzisiaj straszna mgła:-( nie wie czy gdzies dzisiaj pójdziemy,wczoraj dziadek zabral małego na spaer,przynajmniej mialam czas żeby spokojnie chatke ogarnąć i dzisiaj mam spokój:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry