reklama

mamy z norwegii

Cześć Mamuśki

My dziś mamy troszkę marudny dzionek... Nikolka miala dziś 2 szczepionki w obie nóżki i zaczęło się marudzenie... Troszkę popłakuje...
Po ważeniu jesteśmy zadowolone 8035 :-) i 66 cm :-)...
Z jedzonkiem też mamy duże postępy : codziennie rano mała wypija 180 kaszki owocowej do której dokładam 2-2,5 łyżeczki deserku. Oprócz marchweki wcina już powolutku pierś z kurczaczka, wczoraj próbowałyśmy brokuły ze słoiczka ... Dziś pielęgniarka była bardzo zadowolona, że mała poznaje inne jedzonko i kazała tak trzymać :-) Nie ma kolek, ani zaparć, więc jedzonko Jej służy... I co najważniejsze przesypia całą nockę - potrafi ciągiem przespać nawet 12 godz!!! Jestem bardzo zadowolona, bo wreszcie mogę porządnie się wyspać i bez problemu podzielić sobie pracę w ciągu dnia....
Uciekam, bo Niki marudzi a mąż Ją nosi...

Pozdrowienia dla mamusiek i maluszków

reklama
wow Ewelinka:szok: 12 godzin:szok: Daniel tez ma 4 miesiace i ja bylam taka zadowolona ze jak sie polozy to spi 12 godzin i 2 razy w tym czasie je, ale twoja niunia to mnie zaskoczyla:szok:

No dla Emmy buziole :* :*
Kasiu to jednak wybylas i nic nam nie napisalas ;-):-D
Agata tak czas szybko leci, zobacz jak nasze Aniolki juz sa duuuze :-D
Fajnie jest miec ogrod, kurcze tez bym sobie pograbila ale u mnie praca dopiero zacznie sie na wiosne czyli przelom kwietnia i maja bo maja ziemie zerwac i nowa nawiesc z pozatym ma wielki rozkop przed drzwimi caly czas po "kibelkowych zdarzeniach":-D....
Izka a Karolcia jest duza juz a sprobuj dodac do tego selera czy pietruszke ? zawsze smaczniejesze chociaz bez soli :tak:
tak na marginesie;-)
a z jedzonka to zaleca sie z mies dla maluszkow: indyka lub cielecine sa najzdrowsze. kurczak i wieprzowinka niestety nienajlepsze jak na poczatek.
a maya znowu z paracetem zasnela, bola ja dziaselka i gardelko od kaszlu na raz ...
Agata to fajnie, mojej wlasnie nie moge wydobyc takich dzwiekow...ale jak widzi natale to normalnie az cala chodzi i nawet jej wlosy wyrywa a natala nawet sie nie burzy :szok::-D a przy czesaniu horror:tak:
Aniu a cirepllo u Ciebie bo ty na bezrekawniku :confused: super wloski masz :tak:
a wsze niunki tez sie odkopuja w nocy teraz wymyslilam paten i juz sie nie odkopuje bo tak rano raczki jak lody miala i moze od tego katarek...zglupialam juz :baffled:
pozdrawiam;-)

czesc kochane

postaram sie nadrobic co u was sie dzialo :-)

ja po skzole,mam poprostu dosc :sorry2: tyle nauki,ze szok...ale damy rade :sorry2: chyba...:-p:rofl2:

Aniu slonce,wlasnie przed chwila usunelam ogloszenie o prosbe o pomoc na ODDAM,jest zakaz wystawiania takich ogloszen....widzialam jednak,ze sie odezwalas do tej osoby
Aniu zrobisz jak uwazasz,ale ja nie ufam osobom,ktore loguja sie tylko po to by poprosic o pomoc :sorry2: wiem,ze nie powinno sie wszystkich wrzucac do jednego wora,ale po wielu wydarzeniach na innym forum,gdzie mamy pomagaly potrzebujacym,nie raz byla afera bo : albo wlasne oddane ciuszki potrzebujacej znalazly wystawione na Allegro na sprzedaz...albo byla taka,co prowadzila sowj lumpek i otrzymane ubranka dla dzieci poprostu sprzedawala
tak czy siak zrobisz jak uwazasz,chcialam tylko naswietlic ci troszke,jak to czasem moze wygladac :sorry2:

wow Ewelinka:szok: 12 godzin:szok: Daniel tez ma 4 miesiace i ja bylam taka zadowolona ze jak sie polozy to spi 12 godzin i 2 razy w tym czasie je, ale twoja niunia to mnie zaskoczyla:szok:

kto da wiecej??? JAAAAAAAAAAAAA :-D
Gabrielek jak idzie spac o 20 to wstaje o 10 rano :-D:rofl2: czyli 14 h snu :-D:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D no czasem obudzi sie o 7 na mleczko,ale nie zawsze i spi dalej,czasami nawet wstaje kolo 12.00

a te ciasteczka to w każdym sklepie??? i na dziale dziecięcym czy tam gdzie wszystkie ciastka??? pytam tak szczegółowo bo nigdy nie mogę nic znaleść:eek:

jesli chodzi o te ciasteczka od 8 mies. to sa na polkach w kazdym sklepie w dziale dzieciecym,ale sa badziewne :baffled:
za malutkie
gdyby troszke rozmiarowo byly wieksze byloby to znacznie wygodniejsze dla malucha,Hanka przewaznie polowe zjadla a polowe wywalala bo trudno jej bylo jej wlozyc reszte do buzi i juz wolala o nastepne ciacho

Marta w dziale oddam jedna osoba zalogowala sie na forum by sie oglosic,ze potrzebuje ubranka dla siostry ktora spodziewa sie blizniakow
niestety na BB kiedys byla mega afera w zwiazku z oszustka,nasza adminka byla nawet w tej sprawie na Policji i od tamtej pory jest zakaz totalny na ogloszenia typu przyjme/potrzebuje :tak:

niestety co chwile musze usuwac jakies tego typu ogloszenia (jestem moderem w dziale oddam)
czasami szkoda mi usuwac kogos ogloszenie,bo wydaje sie prawdomowny...udaje wtedy,ze ''nie widze'' ogloszenia przez pare dni,po czym usuwam,bo wtedy na pw dostaje ponaglenia od innych uzytkownikow BB o usuniecie zakazanych ogloszen :-p

Ahhha dzieki za info .
Agata no suuuupwe wygladasz, po fryzjerze no zaje....:tak::-)
fajny kolorek masz...ja dostalam nr kom do polki ktora robi wlosy w bergen ale jakos nie mam czasu i nie wiem na kiedy sie umowic ... podobno ma swoje farby bo ja chce balejaz 2 kolory
zmykam do wyrka...dobranoc :-)

reklama
ja nie wytrzymalam i napisalm mu co nieco ....szowinista :crazy: ehhhh
szkoda sobie psuc humorku

a ja tam Wam weekend mija?

co do tego faceta to tez to wczoraj czytalam...klawiatura mi sie palila ale wzielam na wstrzymanie,bo bym po nim tak pojechala,ze jeszcze mnie by zbanowali :crazy:
co za kutas!!! no qrwa jak jakis jaskiniowec,najlepiej panne za kłaki i do jaskini,zeby nie miala zadnych praw,wymagan itd. :crazy:
szczerze powiedziawszy ciesze sie ogromnie,ze trafia facet na same ''blachary'' :tak::-D:-D:-D mam nadzieje,ze zadna laska nie skusi sie na tego ******:crazy:

a dzien kobiet spedzilismy w Lekeland :-) bylo super

darika to zaświadczenie co dziewczyny pisały o nie pobieraniu zasilków na dziecko,trzeba odebrać osobiście,chyba,że uda się jak ktoś podpisze za ciebie to podanie,w raie czego niech nie mówią,że jestes w Norwegii:tak:

jak ja wyjezdzalam do N. to od razu wszystkie dokumenty kompletowalam i starajac sie o to zaswiadczenie (nie pobieralismy zadnych zasilkow w pl) Pani w MOPS zarzadala ode mnei dowod osobisty :tak: wiec nie wiem czy Darika uda ci sie ten dokument uzyskac przez kogos...ale sprobuj kto wie :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry