natanek
Kochająca mamusia.!
plonskasia Madzia była tu jako moje maleństwo ale teraz pewnie siedzi na mrcówkach:-)
dzięki darika w sumie to mi już przechodzi ale dzisiaj jeszcze będzie cicho
a ja właśnie zajadam się sucharkami z nutellą!!!!!!!!!!!!!!!! koniec diety:-( robiłam dzisiaj grochówkę i tak mi pachniała,że nie mogłam się oprzeć
od jutra przechodzę na nową MŻ-mniej żreć

darika mamie udało się załatwić te papiery,dzisiaj zaniosła do tłumacza ale to pewnie dlatego,że znajoma tam pracuje,bo dziewczyny pisaly,że trzeba być z dowodem
kurczątko,nigdy nie próbowałam karmić małego w czasie kąpieli
z resztą nie było takiej potrzeby
nafutrowałam się dzisiaj nieżle,jutro muszę trochę przychamować
nareszcie raniutko napiję się narmalnej kawki z mleczkiem
super sprawa ta tablica
raczej napewno kupię małemu a są jeszcze takie znikopisy,ale to chyba dla mniejszych dzieci niz Czaruś
dzięki darika w sumie to mi już przechodzi ale dzisiaj jeszcze będzie cicho

a ja właśnie zajadam się sucharkami z nutellą!!!!!!!!!!!!!!!! koniec diety:-( robiłam dzisiaj grochówkę i tak mi pachniała,że nie mogłam się oprzeć
od jutra przechodzę na nową MŻ-mniej żreć

darika mamie udało się załatwić te papiery,dzisiaj zaniosła do tłumacza ale to pewnie dlatego,że znajoma tam pracuje,bo dziewczyny pisaly,że trzeba być z dowodem
kurczątko,nigdy nie próbowałam karmić małego w czasie kąpieli
z resztą nie było takiej potrzebynafutrowałam się dzisiaj nieżle,jutro muszę trochę przychamować
nareszcie raniutko napiję się narmalnej kawki z mleczkiem
super sprawa ta tablica
raczej napewno kupię małemu a są jeszcze takie znikopisy,ale to chyba dla mniejszych dzieci niz Czaruś
Ostatnia edycja:
, co do przedszkola , ja mialam na poczatku obawy , ale tylko takie matczyne , że mi bedzie go brakowało , ale pozytywy przeważyły i go dalismy do przedszkola gdzie były maluszki i duże dzieciaczki, Natanek nie wiem czy to źle dla dziecka , moze ciągłe zmiany też troche hamują rozwój dziecka , (chodzi mi o przeprowadzki) , ale nasz Czarusiek uczęszczał pół roku do przedszkola, więc jęśli chodzi , o to , że długo tam nie bedziecie mieszkac, to chyba nie szkodzi go tam zapisac, chociaż na pół etatu do przedszkola, żeby mial kontakt z innymi dziecmi, bo zdziczeje , sama widze po swoim,
juz sama nie wiem,naprawdę szkoda mi maluszka:-(
i nie tylko dupa...
...zima nie zima spanie na dworzu
troche mnie to rozśmieszyło..no , na szczęście teścia też i nie było komentarza...trzeba sie pilnowac jak cholercia