hihiii
Kasia,ojj duzo zauwazylam jest tu slow do siebie podobnych

to mnie troszke przeraza
ostatnio znajoma byla w sklepie i sprzedawczyni przy kasie zapytala jej sie czy chce siatke,na co znajoma sie rabnela i zmiast powiedziec TO powiedziala TI

sprzedawczyni sie dziwnie spojrzala,to znajoma pokazala palcami,ze chce dwie siatki
ale beka,smialysmy sie dlugo z tego
Kasiu właśnie oglądałam te fotki na naszej -klasie

dziewczyny dołączam do fanek
ale jajca!! nie moglas trafic lepiej bo ja SOUTHERN COMFORT to normalnie wynosze na nr1!!

wszyscy sie w hotelu smiejå ze tylko ja to pije i ze musze czesciej przychodzic bo im w barze na pølkach zalega!!
no nie moge!!! wy tez lubicie whisky dziewczyny?? no super!!
ja uwielbiam whisky z cola,lodem i cytrynka

nasz znajomy powiedzial,ze jestem pierwsza kobieta jaka zna co lubi whisky :-) i zawsze co u nas je i robi mi drinka to mi to mowi,bo takie to dla niego zyciowe zaskoczenie

no to kiedys musimy sobie pojsc na takiego drinka;-)
lilka jadłaś refifera łooo matko, ja jak kiedyś jadłam sarne to cały czas myślałam o mojej ulubionej bajce sarenka Bambi ;-), renifer chyba by mi stanął w gardle

, no chyba że nie wiedziałabym co jem.
.
darika,eee cos taka wrazliwa ;-):-) ja powiem szczerze,ze lubie probowac rozne dania,poznawac nowe smaki,dania regionalne z innych zakatkow swiata
sarne kiedys tez probowalam,ale jakos mi nie zasmakowala
Lilka nieźle Ci gośc narozrabiał. Ciekawe czy posprzątał chociaż po sobie
Lilka - ja tez jadlam renifera u tescia, naprawde super mieso:-)
a ta laziekna

wspolczuje, normalnie czy ludzie nie czuja ze jest cos nie tak, tylko tak czekac do ostatniej chwili zeby komus lazienke obrzygac

dobrze ze to nie salon
Bellakama,Agata kolega po sobie nie posprztal
mial tak a srube,ze jego sprzatanie,a raczej proby spowodowaly,ze mi rozmazal/pomazal i mialam calkiem ciekawie
przed prysznicem mialam taki fajny zielony dywanik....K. mowil,bym go wyprala,ale brzydze sie do pralki to wlozyc,postanowilam wywalic do smieci
dobrze,ze ostatnio w ikei kupilam sobie nastepny dywanik,to przynajmniej mam
co do sprzatania to wstalam przed 7 rano i szorowalam,odkazalam moja lazienke
wreszcie sie czuje w niej bezpieczna