reklama
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
u nas od wielu dni zapowiadaja deszcz, a ciale swieci slonce, ale popoludnio bylo zmino,,,,, ale co tam sloneczko swiecilo, wiec wyslalam meza z kolega, ktory wlasnie przyszedl na spacerek, a ja poszlam sobie smacznie spac.....uwielbiam te popoludniowe drzemki

tampeza
Wrześniowe mamy'08
Snieg o tej porze ana, w zeszlym tygodniu padal tez w Gdyni, ja juz mam wielka nadzieje na wiosne i ocieplenie.
Dzis znowu u nas slonce, wiec zaraz lecimy na spacerek, rodzinnie z malzonkiem i koniecznie kupic dekoder, bo moj S. nie popisal sie i zapomnial, ze odlaczaja TV.
Dzis znowu u nas slonce, wiec zaraz lecimy na spacerek, rodzinnie z malzonkiem i koniecznie kupic dekoder, bo moj S. nie popisal sie i zapomnial, ze odlaczaja TV.
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
u nas dziwna pogoda, sloneczko ladnie swieci, az sie chce wyjsc, a jak sie wyjdzie to sie chce wracac, bo taki zimny wiatr powiewa ze jak nie mam czapki to czuje ze mi czolo zamarza
to musi byc wiatr z polnocy, bo nie jest na minusie tylko ten wiatr taki zimny,,,, moj maz jak wrocil ze spaceru z pieskami to od razu zrobil sobie herbatke,,,, to byl znak ze jest zimno
ale niedlugo wybieram sie na zakupy samochodem to wezme mala, zeby wyszla troche z tego mieszkania,,,, chociaz moja mi jeszcze ani razu nie chorowala mocno, miala od urodzenia dwa razy temperature i katarek. Moze odziedziczyla to po mnie, bo ja praktycznie nigdy nie jestem chora. Ale nie przegrzewam jej i staram sie zeby byla na dworzu nawet jak jest zimno, chociaz na troche;-)

ale niedlugo wybieram sie na zakupy samochodem to wezme mala, zeby wyszla troche z tego mieszkania,,,, chociaz moja mi jeszcze ani razu nie chorowala mocno, miala od urodzenia dwa razy temperature i katarek. Moze odziedziczyla to po mnie, bo ja praktycznie nigdy nie jestem chora. Ale nie przegrzewam jej i staram sie zeby byla na dworzu nawet jak jest zimno, chociaz na troche;-)
rybanorge
Wdrożona(y)
Hej Dziewczyny!:-)U mnie pogoda jest w miare przyz,woita bo swieci slonce ale wieje wiatr i jest troche chlodno.:-(Ja w pierwszej ciazy nic niewymiotowalam ale za to w drugiej troche wiecej.Co do jedzenia slodkiego i kwasnego to w pierwszej czazy jadlam tylko kwasne,slone potrawy-i urodzilam corke.Natomiast w drugiej jadlam tylko bardzo duzo owocow szczegolnie mandarynki,arbuz i pod koniec winogrona-a urodzilam syna.Mowi sie ze jak je sie w ciazy duzo kwasnego to bedzie syn a jezeli slodkie to dziewczynka.Dla mnie to jest bzdura i niewierze w takie zabobony.
Co ma byc to bedzie, najwazniejsze zeby bylo zdrowe!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)Dziewczyny!Z okazji swiat Wielkanocnych pragne zlozyc wam zyczenia;Smacznego jajka i zeby nikt niezalowal wody w smingusa-dyngusa!

Dam wam znac jak przebiegla moja podroz!Trzymajcie sie kobitki!Jak dam jeszcze dzisiaj rade to napisze!

reklama
WITAM WSZYSTKIE MAMY WIECZOROWĄ PORĄ
mój maż właśnie szykuje mi wspanialą kolacyje: zupkę chińską , no to się napracował
a co u Was, dzieciaki śpia , mój zaraz do wanny , a potem szaleństwo , ma tyle pokładów energii, jakby jechal na redbullach
szkoda , że ja o tej porze jestem jak stary kapeć, niby chory , ale biega jak dziki i nie chce spać , a dzisiaj przewiduje masakrę , bo zrobil sobie dłuższą drzemke po 15,.....
a jak tam babeczki , brzuszki rosna i apetyty też?:-)
mój maż właśnie szykuje mi wspanialą kolacyje: zupkę chińską , no to się napracował

a co u Was, dzieciaki śpia , mój zaraz do wanny , a potem szaleństwo , ma tyle pokładów energii, jakby jechal na redbullach

a jak tam babeczki , brzuszki rosna i apetyty też?:-)