reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamy z norwegii

Witajcie
U nas tez upal tragiczny, myslalam, ze moze popada bo tak wygladalo z rana, ale niestety skwar straszliwy. Moja mala juz w lozeczku, tylko zasnac nie moze, pewnie za goraco.
Bylismy dzis pol dnia w mini zoo, dzieci sie super bawily, ogladaly zwierzatka, skakaly na trampolinie itd.
Niedawno wrocilismy do domu, bo pozniej bylismy jeszcze w miescie i na obiadku.

reklama
Wiesz Ana ja mam już dosyć gadania o tym że my chcemy sami mieszkać.
A jeżeli chodzi o mieszkanie tutaj to jest to głównie Nasz dom. MY płacimy większą cześć opłat i powinien się Nas spytać o zdanie jeżeli chce kogokolwiek tutaj sprowadzać na 10 dni!! A wyżywienie?? My mamy mięso zwiezione z Polski, bo mamy ogromną zamrażarkę. A oni z sobą nie przywiozą tyle żarcia. A tą wódkę którą przywiezie to niech sobie wsadzi w ... bo stać nas tutaj żeby kopić a po drugie ja przecież przez następne 1,5 roku pic nie będę:wściekła/y:. Wiecie ile mięsa mi pójdzie!!!
O innych rzeczach nie mówię niech sobie same kupują soczki!!!
Nie chcę ich w moim domu!!! Mieszkałam z nimi 3 lata i mam dożyc. Nawet nie pozwolą odpocząć od siebie. A szwagierka to taka miła że nawet jak ostatnio byliśmy to nawet nie zaproponowała wyjścia na piwo. A po drugie niezbyt już mnie lubi bo ja zwalam prawko za drugim razem a ona już dziewięć razy i zdać nie może.
A już nawet nie piszę jak chcieliśmy jej Natalkę zostawić, ale Nati spała, powiedziała że nie. a tak tęskni za nią i wogóle :wściekła/y:. PUSTE GADANIE

Teścia po prostu trzeba stąd wypierdzielić !!!! TAK:tak:

Ja mieszkam w Honefoss.Gril sie udal ale przyjechali jeszcze znajomi to w sumie ta dziewczyna ktorej nielubie i popsulo sie troche.Popsulo mi to humor bo to sa tacy ludzie ktorzy musza byc wszedzie i o wszystkim poinforowani co,gdzie i kiedy?Wku.....ia mnie to!

no to masz niezle jazdy Marta:-(

kurcze gdzie jak gdzie ale zeby nie miec spokoju w domu to przechlapane,,,, ja na szczescie nigdy nie mieszkalam z tesciami,,,,, kurcze serdecznie wspolczuje:blink:

Tampeza nie chce Ci zalamywac, ale wlasnie ogladam pogode i jutro u nas znowu sloneczko w 100% i 24 stopnie w cieniu....

Jutro wezme mala nad wode zeby sie pokapala, bo w domu to za goraco siedziec,,,,,

wspólczuje Marta:-(,a w ogóle to nie rozumiem jakieś bez sensownej zazdrości:szok:, jaka zawiśc:baffled:.jak najdalej od toksycznych ludzi:tak:. jak mi ktoś nie pasi asertywnie daje to do zrozumienia a jak nie rozumie to juz.....:angry: jego problem.
a ja chyba zaraz padne , Czarek dzisiaj grandził na całego, już mi brakowało pomysłów na zabawy, pod koniec dnia to marzeniem było dostac specjalną instrukcje obługi do mojego dziecka, dobrze , że mąż wrócił z pracy i wzieł sie za niego:-D. a to jego igraszki na ochłodzenie:-)
3599sls.jpg

Ryba też nie lube takich osób... :wściekła/y:!!!
A ja chyba nigdy się nie wsypię. Mój organizm wariuje. prawie 23 i jasno!!!
A ja jutro mam wypłatę:-D!!!
I pojadę do centrum kupię Natalce ciuszka jakiegoś:-) i sobie przy okazji.
A ja oglądałam pogodę z satelity i burze przyjdą do Nas ale może za tydzień:-(.
Jeszcze posiedzę bo gadam z przyjaciółką na gg, jedyną jaka mi została:tak:!
Spokojnej Nocki Babeczki
a może Ktoś będzie jeszcze i pogada, hihi:tak:

Tutaj godz.23 a jeszcze jasno na dworzu.Dla mnie to szok bo pierwszy raz jestem tutaj latem i ciezko mi zasnac.Ja klade sie spac o 1 w nocy bo jest ciemno.Niemoge inaczej,to pewnie przyzwyczajenie z PL bo tam to o tej godz.juz jest ciemno jak w dup..Dobra ide wziasc prysznic i spac.Kolorowych snow dziewczyny i do juterka.Dobranoc i spokojnej nocy!!!!!!!!

reklama
wbezc9.jpg

mnie jakoś tez wczoraj myliła ta jasnośc i 23 , męczyłam sie jak cholercia....:wściekła/y:
męczyłam oczy przed telewizorem , potem na kompie grałam w pasjansa i nic:-(, no a dzisiaj nie mogłam się obudzic:-D .
Agathe miłego chlapania:-), mala chyba w swoim żywiole.
Kasia jak wieczorny grill,?
Tampeza fajnie , ze mała była w zoo, zadowolona czy niezbyt zainteresowana? Cezary niezbyt był zachwycony cyrkiem , ale jak był z Tatą w oceanarium w Bergen to dostał bzika na punkcie rybek:-D i jak zobaczy gdzieś w tv albo w książeczce woła "ryba ja ".

Do góry