reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

mamy z norwegii

Hejka,
Współczuję Agata i Ryba :-(.
A myślałam że tylko ja mam wkurzających teściów....
Rzeczywiście nie bardzo się zachowali...przecież domu byś im nie wyniosła!!!
Co za tupet!!!:wściekła/y:
Ja uciekam do wyrka...

DOBRANOC:-D!!!

Ostatnia edycja:
reklama
juz mi zlosc przeszla, ale tez nerwa zlapalam, bo mala dopiero mi zasnela bo mi ryczala w lozku godzine. Kazalam zadzwonic mezowi do tesciow i zapytac czy mala spala w samochodzie, bo mieli jej pilnowac,,,, no i oczywiscie ze spala:wściekła/y: powiedzieli ze 5 minut, ale w dzien spala bardzo wczesnie i nie wierze ze nie ze nie byla zmeczona tak pozno:crazy:

gdyby chociaz powiedzieli od razu to bym jej biednej nie meczyla w lozku tyle czasu, ale znowu nie chcialam jej wyjmowac zeby sie nauczyla ze tak sie da,,,, ale pozwolilabym jej brykac jeszcze:baffled:

no nic,,, z niektorymi to jak grochem o sciane:baffled:

cześć dziewczyny, u nas jest fajna pogoda, 0dziasij pięknie świeci słońce , wczora,
j t,rochę padało, z CZARUSIEM LEPIEJ , CAŁY KASZEL I DUSZENIE SIE BYŁO SPOWODOWANE REFLUKSEM TAK JAK PRZYPUSZCZAŁAM , DOBRZE , ŻE GO NICZYM NIE FASZEROWAŁAM(sorki włączył mi się caps) DOSTAŁ LEKI NA REFLUKS , PRZESYPIA MI CAŁA NOC I POWOLI ODSYPIAM WSZYSTKIE NIE PRZESPANE NOCE, na razie odwiedziny rodzinki i koleżanek, ale w koncu musze się wziąść za sprzątanie mieszkania , bo jest taki syf!!!:)
dzisiaj idziemy do oceanarium , potem na bulwar , tam jest super plac zabaw , jestem p[od wrazeniem zmian w Gdyni , normalnie szok!
potem wrzyce jakies fotki z wesela , ale jak zrzuce na plytke , jak zwykle brakuje na wszystko czasu . pozdrawiam was serdecznie.

Hej :-D,
Natalka wczoraj też się męczyła żeby zasnąć:-(, zawołałam ją do siebie i minuta pięc i zasnęła. Chciała się przytulic:-D.
A ja wstałam o 6 żeby zrobic kanapiki do pracy to byłam taka wyspana że szok. Ale co ja miałabym robic o 6 rano w domu:baffled:, to się położyłam i spałyśmy do 10:tak:.

Twoja Saandra biedna musiaa się namęczyc w tym łóżku:-(.
JA osobiście nie lubie Natalki zostawiac z Teściami...robią wszystko odwrotnie niż ja, no i nie mogę nic gadac bo ona wie jak sie dzieci wychowuje...to niech sobie zrobi jeszcze jedno jak tak bardzo chce a od mioch DALEKO!!!
No ale nic trzeba się z nimi męczyc...(z teściami):-(

Witaj Anka:-D!!! Trzymaj to słoneczko dla mnie ;-), hihi.
To fajnie że Cezary już zdrowieje :-D!!!
Pozdrowionka :-D!!!

Jadę po zakupy....
Miłego dnia!!!!

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie

Ostatnio mało piszę... Niestety jakoś nienjlepiej sie czuję. W dzień ciągle jestem zmęczona, a w nocy to nie mogę spać ....
Jutro z samego ran jedziemy na lotnisko do Oslo i lecimy do Polski :tak:.
W piątek mamy wizytę u lekarza... Mam nadzieję, że z Maluszkiem wszystko ok. Może już dowiem się jakiej jest płci ??
Wracamy w sobotę, więc jak tylko będę w domku, to napiszę, co i jak...
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

Witajcie!!!!!
No nie rozpisujcie się tak bo nie nadrobię, he he he:-D.
Witaj Ewelina:-), będziemy czekać na wiadomości...Ciekawe czy boy czy girl:-D.
A jak tam u reszty Naszych Norweżek;-).
Straszna cisza na forum:-(, mam nadzieję że wszystko dobrze u Was:tak:!

Moja już w łóżeczku smacznie chrapie, a ja też w łóżeczku z laptopem :-D.

ale dzisiaj numer wycielam:-D bylam umowiona ze znajoma na czwartek, a ja pojechalam dzisiaj i dzwonilam do niej pytajac gdzie sie podziewa:laugh2: to takie typowe dla mnie:happy:

a tak wogole to znowu kupilam buty:szok: tym razem chcieli sie pozbyc butow ktore byly tylko juz w moim rozmiarze, bardzo fajne praktycznie na plaskim, zamszowe z kokardkami na czubkach. Mimo iz stopa wyglada bardzo szczuplo, to jest sporo miejsca w srodku, sa wygodne i maja duzo miejsca na podbicie jakby mi nogi spuchly przy upalach;-)

maz tylko skomentowac ze musimy kupic szafe na buty, bo dwie polki i dol szafy juz nie wystarczaja:szok:

ale co ja mam zrobic gdy widze takie fajne i takie tanie, ze jesli chodzi o cene to nigdy nic nie zarzucil, mowi tylko ze miejsca brakuje:laugh2:

Niezłe masz wpadki Agata, he he :-D.
Zrób fotkę bucików i wklej:-).
Wygodne buciki to podstawa normalnie :tak:.
Ja jestem ograniczona do trzech typów na lato: sandały, japonki :-D(ulubione, tylko nie mogę w nich prowadzic :-() i adidaski:tak:.
Ja uicekam spac... Krzyż mnie boli bo dałam trochę czadu...sprzatanie meszkania 4 bite godzinki, ale ma teraz czysto :tak:. Mam nadzeje że podniose sie jutro z łóżka :baffled:
...
Dobranoc :-D

ja bardzo lubie japonki i mam ich nawet sporo, ale niestety mam szczegolnie tutaj problem, a mianowicie mi szybko marzna nogi (mam bardzo slabe krazenie) i nie lubie zakladac skarpetek do japonek, choc wiem ze niektorzy daja rade.

Ale nie da sie ukryc ze stopa w japonkach wyglada bardzo delikatnie i ladnie;-)

reklama
Hejka:-),
Dzisiaj mam dzień w łóżku. Mogę lezec albo stac...krzyz mnie nie przestal bolec:-(...
japonki i skarpetki?? to musi dziwnie wyladac, he he :-D i musi byc strasznie niewygodnie...
U mnie pogoda straszna, znaczy typowo bergeńska, leje od rana...Ja Chce Te Upały!!!
i tak bym siedziała w domu bo nie mam rzeczy, wszystko juz za małe...a Natalka jeszcze tez nie ma kombinezonu przeciwdeszczowego...
Agata wspominałaś cos o przecenach w lipcu, wszędzie są wyprzedaże??

Do góry