reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

x1bodw.jpg

SPOKOJNYCH I KOLOROWYCH SNÓW MAMUŚKI
PA,PA:)

reklama
witam
6448ljq.jpg

my dzisiaj na nogach od 7.30:baffled:, ja mialam ochote jeszcze poleciuchowac w łóżeczku , no ale Cezary jest dobry w pobudkach:-D, zdjelismy sniadanko i pierwsz co zrobiłam odpaliłam kompa, chciałam się pprzywitac i ostro biorę sie do nauki , musze jeszcze przetłumaczyc dwa teksty , bo dzisiaj zapowiada sie pracowity dzień w szkole:sorry2:.szkoda tylko , ze Czaruchna taka chora , nie lubie go zostawiac jak jest taki biedulek :-(, dzisiaj w nocy znowu gorączkował i obudzil sie dodatkowo z kaszelkiem , ale juz nie takim lajtowym jak dwa tygodnie temu:no:, jutro koniecznie pomykam do lekarza, niestety sama, bo meżus wyjeżdża do PL:dry:,pierwszyraz sama, mam nadzieję , że sie dogadam.....:rolleyes:
A teraz z innej beczki , na polskim kanale zaczęła się edycja programu mam talent, czasami jak to oglądam to brak mi słów , nie wiem czy mam sie śmiac czy płakac:eek:, przychodzą takie przypały , żeby tylko sie pokazac, jeden wczraj sobie przebijał nos gwoździem tylko po to przyszedł , żeby go później pokazali na you tube:growl:jakis chory typ:no:.zobaczcie same:
3. Odcinek MAM TALENT! - część pierwsza - Wideo - TVN - Mam talent

dziewczyny mam pytanko ściągacie muzę albo filmiki z netu , z jakiego korzystacie programu?

Hejka:-),
w koncu nadrobilam:szok:...ale pisanego mialyscie....matko:szok::-D
agata tor swietny:tak: niezla jazda misi byc przy zabawie:-D...
a wczoraj ogladalam filmik z mezusiam "hellboy2" naewt fajny, sf.
pozniej zaczelismy grac w remikuba:-D no i tak do 1:30 siedzielismy:-D no i spac...z tym to gorzej bo Natalka co godzine robila pielgrzymki do naszego pokoju i oczywiscie tylko ja sie "budzilam"...zaczelam liczyc i siedem razy wsatwalamm do Niej albo za moja potrzeba do lazienki wiec nocka do bani...a obudzilam sie o 5:30 i powiedziaa ze sie wyspala:szok: noto ja juz wymieklam normalnie :errr: ale nie dala sie powiesdzialam ze ma sbiepolezecm poki tata nie wstanie...pozatym dretwieja mi konczyny i niemam sposobu na to, normalnie koszmarna noc, teraz tez mi dretwieja jak pisze i to jest wkurzajace...mam problem z zalozeniem adidasow bo mi stopy tak spuchly...ja chce juz urodzic zeby to cisnienie ze mnie zeszlo!!!
zaraz dopisze wiecej ...dziecko wola a moj sobie przed telewizorkiem:crazy:

dobra bawia sie klockami :-)
Kaska pytalas sie o rure...no znalezli ja w koncu i wymienili tylko ze ta rura miala byc zgnieciona a ta nie jest:baffled:, masakra nie wiem co jest grane z nimi:no:. Niby spokuj jak na razie ale rozkop ogromniasty przed domem, Jutro beda zasypywac.
Lilka obys nie dotrzymala do jutra:tak:...!!!!
Anka ja sciagam torenty i wtedy wrzucam je do programu "azureus" i sciaga filmiki i rozne takie tam;-) stronka do sciagania torrentow to Torrenty.org - Polski Katalog Torrentów albo
Torrents Search Engine
a program do sciagniecia na dobreprogramy - vortal o legalnym oprogramowaniu wybierz "bezplatne programy";-)

hejka

Sandra chyba wraca do zdrowia bo z nosa juz az tak nie leci, no i przespala cala noc tylko o 6 rano sie przebudzila:szok: juz prawie zapomnialam jak to jest po tych ciaglych pobudkach przez tydzien....

a ja sobie i tak pospalam z mala tak na pozniej;-) i bylismy u chinczyka na obiedzie bo nikomu sie gotowac dzisiaj nie chcialo:-D

pogoda u nas dalej fajna, tylko troche chlodniej sie zrobilo, ale naprawde nie ma co narzekac i tak jestem w szoku......

No Lilka ja to dzisiaj juz nie chce widziec tutaj skoro masz rodzic przed jutrzejsza wizyta:happy2:

Marta gratuluje odzyskanie kibelka w domu:-)

Marta to poranek super:baffled:, ale fajnie , że incydent kibelkowy juz sie zakończył:tak:, dzięki za stronki , ale powiem ci szczerze , że chciałabym szerszą instrukcje obsługi:-D....
Marta to super , ze Sandrunia dochodzi do siebie , u mnie kiepsko , bo gorączka sie utrzymuje , nie jest wysoka , ale jutro koniecznie mykam do pana doktora:tak:, bo potrzebny jest antybiotyk, dziciaka boli gardło , nie chce jeśc:-(.

ja już po szkole , zaczęly sie czasy, wszystko sie miesza:sorry2:, w dużej mierze przydaje mi się gramatyka z angielskiego , bo jakoś anologicznie sobie porównuje i się zgadza.zadała mi mnóstwo wiczeń:shocked2:, nie wiem jak to zrobie przy chorym dzieciaku:no:, będzie ciężko:baffled:.
ja też się nie najlepiej czuję, znowu coś z żołądkiem , chyba wizyta u lekarza sie kłania , bo to często mi się zdarza:tak:, ale cholernie sie boję , bo pewnie zrobia mi badanie gaskostrop.:frown:. dzisiaj mężus mnie zaskoczył , zrobil rybke w sosie szpinakowo-śmietankowym zjadłam troszke i dostałam ataku:-(, myślałam , że umrę z bólu , jeszcze Czaruś się wieszał na szyi, stęskniony a ja nie miałam juz siły na nic:-:)frown:. no ale koniec o chorobach:-D. moze coś na rozweselenie poszukam:
66uvc3r.jpg

Ostatnia edycja:
No to super Agata, w koncu sie wyspalas :-D. Moja wlasnie sp w pokoju bo padla w samochodzie, wiec pewniebedzie latac pozniej do nocy;-).
a dzisiaj leci "Shrek III" w TV wiec bedziemy sobie ogladac:tak:.
Milego Wieczorku:-)

no to ciezkie dni przed toba Ania, juz wspolczuje bo nadal czuje po sobie ten tydzien:baffled:

Marta - a ja nie moge miec polskiej telwizji bo wlasciciel powiedzial ze nie dosc ze antena zeszpeci mu dom to jeszcze przy wietrze cos uszkodzi:no: co za dupek, bo powiedzialam mu nawet za zawolam firme na zawieszenie (a zazwyczaj to robi moj maz sam) zeby byla gwarancja jak cos zle zrobia, ale sie nie zgodzil:wściekła/y: i telewizji nie mam:baffled:

reklama
hurraa:-Djestem fanka shrekowych histori, ale trójka na mnie nie zrobiła wrażenia:-(, takie to wszystko odgrzewane:baffled:, ale i tak oglądałam" trzeciego"6 razy a wcześniejsze to juz nie pamiętam, znam na pamięc:-D:-D:-D
szyjci.jpg

Do góry