reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

nie dziwie sie temu rozwarciu po takich skurczach wielodniowych:baffled:

dobrze ze wszystko szybko poszlo, teraz to niech tylko wypoczywa i cieszy sie byciem z malutkim bo jak wroci do domu to bedzie miala trojke do ogarniecia;-)

reklama
nie dziwie sie temu rozwarciu po takich skurczach wielodniowych:baffled:

dobrze ze wszystko szybko poszlo, teraz to niech tylko wypoczywa i cieszy sie byciem z malutkim bo jak wroci do domu to bedzie miala trojke do ogarniecia;-)

jakoś nie mogę sobie tego wyobrazic:-D

a jak twoja pociecha , zasnęła?Czaruchna od godziny kima:tak:i spokój w domku, nie ma męża , dziwnie się czuję:sorry2:. no ale spodziewam sie krzyków w nocy , pewnie nie raz się zbudzi przez kaszel:-(....

Istra a co do Kasi , ostatni raz była dwa dni temu, chyba wszystko oki

Lila gratulacje ! Witaj Gabrielku w Norwegii :-)
Faktycznie poszło raz dwa...Ciekawe czy na jakieś znieczulenie jeszcze się Lila załapała..
aghathe dzięki za dobrą radę.
Trochę byśmy musieli graty poprzestawiać. Tylko boję się że nie będę jej słyszeć, a może się zakrztusić albo coś podobnego. Mały pokłój od sypialni dzieli duży salon z kuchnią i przedpokój....Muszę pomyśleć.

Jak na razie po szczepieniu spoko, jedynie w kąpieli nóżkami nie machała, a chlapanie to jej ulubiona część kąpieli :tak:

mala wlasnie wcina kolacje bo kapieli i zaraz idzie spac, bo malo dzisiaj spala w dzien maks. 30 minut. Wrocilismy dopiero z centrum handlowego wiec sie troche zeszlo, ale juz ide ja klasc spac:tak:

Istra ja jak wogole wynioslam na stale Sandre do innego pokoju to kupilam sobie taka elektryczna nanie, ze slyszalam ciagle co tam sie z nia dzieje. Ale rozumiem twoje obawy bo pamietam ze tez na poczatku jakos tak dziwnie sie czulam wynoszac ja i to tak naprawde maz zrobil, bo zapewne ja sama bym tego nie zrobila:baffled: ale teraz jestem mu wdzieczna bo Sandra zaczela lepiej spac w nocy;-)

no mam nadzieje , że twoja szybko usnie i obędzie sie bez okrzyków z łóżeczka:-D, a tu i tak takie wydarzenie a cisza , wszystkie kobitki odpoczywaja ....i dawno Jagi nie było:szok:

Super super super i Ogromne Gratulacje:tak::-D:-)!!!!!!!! "Narzeszcie" mozna by napisac...ah ile musiala sie wymeczyc...tyle dni:no: Ale suuper ze juz po wszytskim:tak::-D. To Maly pulpecik z Gabrielka jak 50 cm i 37oo:-D...ale fajnie:-)
I w koncu upragniony Synek:-):-D...ahhh:rolleyes:

reklama
no ja też się cieszę, bo juz mi było szkoda jak Lilka się męczy i te wszystkie końcowe dolegliwości:baffled:, jesteśmy citeczkami następnego bobaska:-D:-D:-D

Do góry