Agata smacznego winka
, co do ciazy to normalnie bym sie zalamala chyba
:-(, no a placz to wogole chyba przez cale 9 miesiecy bylby :-(.
Anka wspolczuje nocek...a to znaczy ze Czarek spi z Wami w lozku? dobrzez zrozumialam
to kicha troche....
co do nocek to tez jaj nie spie calej bo chodzimy spac gruuubo po polnocy czyli kolo 2 a ostatnio nawet o 2:30

a co do dziewczyn ma wlasnie ktos jakies wiesci???
a tomek w koncu z samochodem do mechanika jedzie jutro, wiec Anka ja nie bede miala samochodu do piatku a od piatku do wtorku wieczorem mam tesciow, szwagierke i jej narzeczonego u nas...
a jak dlugo wogole zostajesz tutaj, tak mniej wiecej...?
Buziaki na Dobry Sen Mamuski :-)
, co do ciazy to normalnie bym sie zalamala chyba
:-(, no a placz to wogole chyba przez cale 9 miesiecy bylby :-(.Anka wspolczuje nocek...a to znaczy ze Czarek spi z Wami w lozku? dobrzez zrozumialam
to kicha troche....co do nocek to tez jaj nie spie calej bo chodzimy spac gruuubo po polnocy czyli kolo 2 a ostatnio nawet o 2:30

a co do dziewczyn ma wlasnie ktos jakies wiesci???
a tomek w koncu z samochodem do mechanika jedzie jutro, wiec Anka ja nie bede miala samochodu do piatku a od piatku do wtorku wieczorem mam tesciow, szwagierke i jej narzeczonego u nas...
a jak dlugo wogole zostajesz tutaj, tak mniej wiecej...?
Buziaki na Dobry Sen Mamuski :-)
, może do końca miesiąca , jak mnie wypuści mężuś bo juz jakieś groźby
hi, hi...bo współlokator znalazł w innej części N pracę....

na detoksie czy co jestescie 
tak sie wkurzylam ze kazalam mezowi zadzwonic i zrobic z nimi porzadek,, ciagle albo zamkniete, albo nikogo praktycznie nie ma i tak wkolo przekladaja wizyty itp.. maz tez sie wkurzyl i kazal przeslac nasze papiery do centrum. Bylismy tam ostatnio poniewaz nasza oczywiscie byla zamknieta i bardzo milo nas przyjeli, a tylko chcielismy zwazyc malego i zmierzyc bo potrzebowalam do szczepionki na gruzlice a nie wazylam go dawno wiec nie mialam zupelnie pojecia. No i naprawde bylo tam fajnie i zawsze jest otwarte.. za 2 dni beda tam nasze papiery i mam zadzownic i umowic sie na wizyte.. zazywczaj nawet tego samego dnia, a nie tak jak tam wiecznie nie pasuje
.