Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tyle ze cena naprawde moze wystraszyc

ja to zawsze mialam hopla na punkcie butow,, piekne
wiec nie ma co szalec. Choc gdybym juz miala weselicho w PL to bym sie rozgladala za czyms z innej polki
ale niestety nic sie nie szykuje
o 3 obudzil sie Daniel i nie plakal postanowil ze nie bedzie. Wiedzialam ze jakbym mu dala mleko to zaraz by poszedl spac, ale nie chcialam psuc sama sobie tego co Daniel sam osiagnal ostatnio. Przez ostatnie noce spal i nie budzil sie na jedzenie. A wiem ze zjadl duza miske kaszki takiej gestej ze lyzka staje, wiec dalam mu troche wody (o dziwo troche sie napil, co w dzien mu sie nie zdarza) pokrecil sie troche i zasnal. Ale trwalo to godzine prawie. Po godzinie Sandra sie przebudzila na piciu, co tez jej sie nie zdarzalo ostatnio. No i wstalam o 8 ale padnieta

Uwielbiam je! Nie ma sezonu, żebym nie kupiła sobie ze 3 par ;-)Spodni, bluzek mogę sobie odmówić ale butów nigdy
Niunia teraz drzemie a jak się obudzi to idziemy zanieść babci obiadek i na spacerek, bo znów mamy śliczna pogodę:-)

meza piwo z sokiem prawie wzrokiem wypilam, wszystkie reklamy z batonikami przyprawiaja mi podwyzszona produkcje sliny,,,,, ale musze byc twarda i nie dac sie wieczorowi. Dobrze ze maz tutaj siedzi, bo mi glupio przy nim napchac sie czegos, pewnie jakby byl na gorze to juz bym mielila cos w ukryciu,,, no i kogo ja probuje oszukac
...jutro rano wywalam meza do apteki po test ciozawy normalnie, mial mi go wczoraj kupic ale w jednej byly same drogie a druga byla zamnknieta

Naszprycowałam ją już lekami i czekam. Jak będzie kasłać nadal to chyba jutro pójdę do lekarza:-(