reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

mamy z norwegii

sliczna ta sukieneczka!!! i jak najbardziej nadaje sie na slub:tak:
a w jakim sklepie mozna taka kupic?:-)

a co do bucikow to i jedne i drugie sa ladniutkie:-p

ja dzisiaj tez bylam na zakupach razem z kasia [natanek] wkoncu bo juz brakowalo mi tego;-)hihi

reklama
Kasiu suknia swietna :-), jak do kosciola czy cos to zawsze mozesz dokupic jakis szal dlugi na ramiona :tak:
Agata no to wieczorek zaliczony w dobrym humorze :-)
ja niedawno wstalam z drzemki z Maya wiec pojdziemy spac pozno, w dzien wystawilam ja na dwor ale spala nawet tam tylko godzinke bo zaczelo porzadnie wiac...
Anka a Ty sie chowasz czy jak bo wyczaic Cie nie moge :happy2::-D

mily wieczorek to fakt,, wypilam jedno male piwo z sokiem (i jak ma mi w boki nie isc:no:) i tak mi sie spac zachcialo ze moze wykorzystam ta mozliwosc i pojde spac... kazda noc zarywam bo siedze zamiast spac a potem dojsc do siebie nie moge rano:baffled:

Agata to korzystaj :-D
2iqmn38.gif

Sukienka śliczna i jak najbardziej na ślub się nadaje:tak:
Ada też już śpi a ja właśnie skończyłam gotować młodą kapustkę z koperkiem ale coś smak ma inny niż ta, która gotuje moja mama i tak się zastanawiam czego zapomniałam dodać:sorry2: Byłam dziś na solarium, bo wyglądam jak córka młynarza i chyba pupcie sobie spiekłam, bo strasznie piecze:baffled: Ja to zawsze muszę się gdzieś popalić :angry:
Idę z psem, bo lata zniecierpliwiony po przedpokoju:-D

Kamila ja znam pare osob co zawsze sobie przypieka kuferki na solarze :-D
hmmm a co do kapusty to nie wiem jak robisz bo ja dodaje cebulke podsmazona, i troche maki upalonej na patelni i jak dosamkowuje ito toszku kwasku dodaje;-)

Ja robię podobnie tylko zamiast kwasku daje ocet ... i zasmażka mi tym razem nie wyszła, bo masła nie miałam i na oleju ja zrobiłam:baffled: Ogólnie dobra tyle, że nie taka jak u mamy.

dzieki za podpowiedzi dziewczyny!! mi tez sie wydaje ze byloby ok no ale ja specyficzny gust mam i ogolnie odwazna jestem a ze bede swiadkowå to nie chcialabym z siebie wariata zrobic.. ta sukienka to VICTORIA`S SECRET, jest na allegro na aukcji, niestety kosztuje 699-750zl..od razu wpadla mi w oko bo wlasnie pozakrywa te moje cielsko a jeszcze jest taka - szkoda tylko ze nie zakrywa kolan no i tu juz bedzie widac brzuch
627604592

Ooo ta tez jest bardzo ładna. Chociaż jak dla mnie mogłaby mieć inny odcień tej zieleni, bo w tym wyglądam fatalnie. Lubie zieleń ale taką żywą co po oczach daje :-D A co do ceny to powiem szczerze ... masakrycznie wysoka jak za taki kawałek materiału:szok:

reklama
no cena masakra ale za firme sie placi.. kilka stron dalej znalazlam u kogos innego za 450 tyle ze rozm.S wiec wyslalam maila z zapytaniem czy majå wieksze...

Do góry