kacha87
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny!!!
Jestescie tutaj, jak milo
Juz sie martwilam ze nikt tu nie zaglada a tu prosze 
Maniulka -dzieki za ta stronke i fajnie ze tez jestes ze Sz-na, a w No w jakich okolicach jest Twoje miasteczko? Alesund?
Ja teraz jestem w PL, przylecialam na USG genetyczne, wczoraj o 12 wyladowalam w Berlinie a o 16 bylam juz w Sz-nie na USG u Doktorka
Moja dzidzia jest zdrowa, widzialam dwie raczki, dwie nozki, machala nawet do mnie hehe, pokazal mi tez watrobe i zoladek
Przeziernosc karkowa w normie i dzidzia jest zdrowa no i jest dziewuszka!!
Wiec bedziemy mieli corcie
Bardzo sie cieszymy, chociaz nie ukrywam ze moj M. skakalby do nieba z chlopca, no ale mowi ze sie cieszy i ze najwazniejsze ze cora bedzie zdrowa
a o synka sie postaramy pozniej hehe
Dostalam nawet filmik na plytce DVD i widac na nim jak Mala polyka wody plodowe a potem jej sie odbija hehe
USG polowkowe bede miala w Norwegii jak wroce w pazdzierniku, mozecie powiedziec mi co oni na nim badaja?? I czy w Norwegii robi sie badanie miedzy 22-24 tygodniem ciazy z obciazeniem glukoza? Siostra mi mowi ze to b.wazne i wlasnie sie martwie ze bede musiala znowu do PL przyleciec, to moje dziecko zostanie chyba pilotem albo stweerdesa bo cala ciaze w samolocie ;D
Pozdrawiam Was cieplo, ze slonecznej Polski ;-)
Jestescie tutaj, jak milo
Maniulka -dzieki za ta stronke i fajnie ze tez jestes ze Sz-na, a w No w jakich okolicach jest Twoje miasteczko? Alesund?
Ja teraz jestem w PL, przylecialam na USG genetyczne, wczoraj o 12 wyladowalam w Berlinie a o 16 bylam juz w Sz-nie na USG u Doktorka
USG polowkowe bede miala w Norwegii jak wroce w pazdzierniku, mozecie powiedziec mi co oni na nim badaja?? I czy w Norwegii robi sie badanie miedzy 22-24 tygodniem ciazy z obciazeniem glukoza? Siostra mi mowi ze to b.wazne i wlasnie sie martwie ze bede musiala znowu do PL przyleciec, to moje dziecko zostanie chyba pilotem albo stweerdesa bo cala ciaze w samolocie ;D
Pozdrawiam Was cieplo, ze slonecznej Polski ;-)