reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

Violett no właśnie nie ma takiego miejsca! Napisz i ty proszę maila. A dlaczego zmieniłąś szpital?
Karola wyślę Ci później to co naskrobałam.

reklama
tak, jest placyk przy Hallera ale to jest taki zwykly placyk,nic specjalnego a poza tym tam zawsze tam się kręcą menele! fuj! Violett,napisz ocb z tym szpitalem:) Inflancka chyba jest spoko:)

hmm ciezko powiedziec, Pani ze szpitala na usg powiedziala ze pepowina jest miedzy nogami i ze chyba to dziewczynka...ale okaze sie na usg polowkowym wiec nei wiem ;/ a ty juz znasz?? wyprawka...hmm caly czas sie przygotowuje:) jest kupione kilka bodziakow,skarpetulki,wanienka,jakis kombinezon tesciowa kupila:) ale narazie powoli:) a ty juz pewnie wszystko masz?:)

jeju super! gratuluje nastepnego chlopczyka! u mnie dzidzia jest ułożona miednicowo i nie bardzo mozna bylo zobaczyc;/ tym bardziej ta pepowina miedzy nozkami...no nic, pod koniec miesiaca ide na połówkowe, bede miala aż 3 usg, 2 prywatnie i 1 panstwowo wiec zobaczymy :)

reklama
Do góry