reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Pragi Północ, Nowej Pragi, okolice Parku Praskiego

mychakp chłopcy dobrze, już prawie kataru nie ma...dziś spacerowałam po praskim i patrzyłam czy czasem gdzieś Was nie ma ;)
Zdrówka, oby katar szybko minął i nic więcej się nie rozwinęło!

amaka2009 a jak Wy?

reklama
Bylismy znowu we wtorek u lekarza...Kubus dostal strasznego kaszlu i kataru...jest starsznie marudny...wychodzimy ale tylko na krotkie spacerki.Wspołczuje mamom ktorych dzieci choruja bo u nas drugi raz a ja juz mam dosyc...serce mi peka jak widze jak on sie meczy i nic nie moge zrobic...:(

Mam nadzieje ze jak dojdzie do siebie to spotkamy sie na spacerek albo na kawke:)

Oj duzo:(
Sinecod
Nasivin
Vit-C
Calcium
Coryzalia
Elofen
Flegamine

Dzieki:) mam nadzieje ze w przyszlym tyg.bedzie juz dobrze...od pon.ide do pracy i jestem przerazona...
Moze wybierzemy sie tak do tego klubiku na Starówce o ktorym mowilas...

reklama
Do góry