Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
NO nareszcie jakies mamuski i chociaz jedna co ma 2 letnia dziewczynke DZOLINA ja tez mam 2 latkie w domu :-)
bardzo fajnie ze jest stworzona grupa dla polskich dzieci i mozna sie tam spotkac i pogadac, moze kiedys sie jakos umowimy
i poznamy.
Ja jestem dostepna przez caly tydzien, poniedzialek - piatek pracuje do 14. Bardzo chetnie sie spotkam na spacer, kawe, czy jakis plac zabaw. Ciesze sie tez, ze jest mama coreczki Pozdrawiam!!!!
p.s. lucy25 gdzie mieszkasz?
Lucy, przejzalam poprzednie posty i widze, ze mieszkasz na Brookfiel'dzie. Ja na Ingol, ale zawsze mozna znalezc "zloty srodek" ;-) Dziewczyny co byscie powiedzialy na spotkanie w Avenham Parku w weekend? Chyba, ze macie jakies inne pomysly :-)
NO ja mieszkam na Brookfildzie niedaleko Tesco, i polskiego kosciola ;-) no i fajnie by bylo znalesc zloty srodek naszego spotkania -bylo by super no ale mi weekend nie pasuje maz ma wolne i mamy plany -wiadomo jak to w dni wolne .MamaOliego ---Monia a moze spotaknie na naszym placu zabaw ??? jak na poczatek , ? hmmm
generalnie to ja w weekend tez tak srednio moge, a w tygodniu raz mam na rano do 15 a raz na 14 do 22. wiec jakos moglybysmy sie zgadac w przyszlym tygodniu??? a moze w Haslam Parku mamy blizej ? moj Jedrek nie ma wprawdzie 2 latek ale w czerwcu 1 ale zawsze dzieci to dzieci a mamy moga poplotkowac
....taka kolej zony "zlotowy", ze weekendy spedza sama, albo z dziecieciem ;-) Spoko, mi pasuje w tygodniu po 15 jak najbardziej! Haslam jest ok. Do przyszlego tygodnia wiec!!!!!!
Hej dziewczyny ,w sierpniu lecę do Preston z 4letnią córcią i powiem szczerze,że jestem przerażona zwłaszcza tym,że od 20sierpnia muszę mieć opiekę dla córki. Z tego co wiem opiekunki się cenią. Macie może kogoś godnego polecenia?? pozdrawiam Was serdecznie