reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Ja sie melduję.
Goście nadal są więc nie siadam do kompa. Ale jutro rano wyjeżdżają więc na spotkanie przybędę, tylko trochę spóźniona.
-j- szybko wracaj :-)

witam!!

wrocilam, szybciutko "przelecialam" wasze posty, ale nie mam za bardzo czasu:zawstydzona/y:

co do spotkania, to nam godz 10-11 jak najbaradziej pasuje.
jutro ma byc tak ajk dzis tylko chlodniej, ok 15st:baffled:
co wy na to? wg mnie nie ma sensu zabierac dzieic na zabawe w taka pogode.

ja jestem zachrypnieta i troche cieknie nosa:crazy:

dziewczynki a moze przelozymy spotkanko na jakis dzien na tyg lub nastepną sobote jak sie troszki ociepli,bo w taką pogodę to za dlugo nie posiedzimy:tak::tak::tak:
własnie miałam o tym samym pisać:tak:podobno w przyszłym tygodniu ma byc cieplutko;-):-)nawet jesli zdecydujecie sie jednak jutro spotkać to mnie niestety nie będzie - jestem z dziećmi sama w domu a Marcelk ma dokłądnie wtedy drzemke i bedzie nieznośny jesli go jej pozbawię:eek:

W takim razie i my odpadamy.
Chyba warto poczekać na cieplejszy dzień.W taką pogodę to żadna zabawa,a tylko można się kataru nabawić.
Pozdrawiam i życzę szybko i dużo ciepełka.

szkoda, ze nam nie wypalilo spotkanie roku:-(

w przyszla sobote mnie nie am, bo wyruszmay and morze. a w kolejna mam wesele:sorry:

ja dodatkowo sie wykladam zdrowotnie:nos czerwony i chrypa trwa:baffled:

oby tylko sie na Julitke nie rzucilo:no:

Jutro wieczorem z powortem jedfziemy do mamy. szkoda, ze w ogole przyjedzdzalam do domu, ale nic to...

milego wekendu kobietki:-)

obudziłam się z bólem gardła - zagladam a tam zawalone juz ropą:-(mnie to jak bierze angina to od razu ropna:-(
szkoda donkat że i Ty w chorobie wracałaś niepotrzebnie od mamy:-(
Jeshu!ale sie czuję fatalnie... nawet nie bylabym w stanie wyjść z domu - a dziś sama jestem ze Szkrabami:szok:Oliwia od przebudzenia leży na kanapie (podejrzene) a MArcel obudził sie dosłownie przed chwilą (równie podejrzane) ciekawe więc ajk nam sie dziś współpraca ułoży:confused2:

reklama
witam!!

ale nam sie poogda trafila:crazy: czy zawsze na weekend bedzie zimno?:crazy:
juz niedlugo kalendarzowe lato a u nas wiecznie wczesna wiosna:cool:

obudziłam się z bólem gardła - zagladam a tam zawalone juz ropą:-(mnie to jak bierze angina to od razu ropna:-(
szkoda donkat że i Ty w chorobie wracałaś niepotrzebnie od mamy:-(
Jeshu!ale sie czuję fatalnie... nawet nie bylabym w stanie wyjść z domu - a dziś sama jestem ze Szkrabami:szok:Oliwia od przebudzenia leży na kanapie (podejrzene) a MArcel obudził sie dosłownie przed chwilą (równie podejrzane) ciekawe więc ajk nam sie dziś współpraca ułoży:confused2:

oooo, nieciekawie u was:-(

mnie w nocy katar nie dokuczal. teraz nawet jakby byl mniejszy i dodatkowo nie kaszle tak sucho jakw czoraj, wiec idzie ku lepszemu.
Julitka sie trzyma zdrowo, daje jej zapobiegawczo wit C i wapno:tak:

milego weekendu kobietki i ciepelka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry