Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

własnie miałam o tym samym pisaćdziewczynki a moze przelozymy spotkanko na jakis dzien na tyg lub nastepną sobote jak sie troszki ociepli,bo w taką pogodę to za dlugo nie posiedzimy![]()
podobno w przyszłym tygodniu ma byc cieplutko;-):-)nawet jesli zdecydujecie sie jednak jutro spotkać to mnie niestety nie będzie - jestem z dziećmi sama w domu a Marcelk ma dokłądnie wtedy drzemke i bedzie nieznośny jesli go jej pozbawię

Oliwia od przebudzenia leży na kanapie (podejrzene) a MArcel obudził sie dosłownie przed chwilą (równie podejrzane) ciekawe więc ajk nam sie dziś współpraca ułoży
czy zawsze na weekend bedzie zimno?

obudziłam się z bólem gardła - zagladam a tam zawalone juz ropą:-(mnie to jak bierze angina to od razu ropna:-(
szkoda donkat że i Ty w chorobie wracałaś niepotrzebnie od mamy:-(
Jeshu!ale sie czuję fatalnie... nawet nie bylabym w stanie wyjść z domu - a dziś sama jestem ze SzkrabamiOliwia od przebudzenia leży na kanapie (podejrzene) a MArcel obudził sie dosłownie przed chwilą (równie podejrzane) ciekawe więc ajk nam sie dziś współpraca ułoży
![]()