reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Witam z ranka!
Donkat
To z Julitki taka zabawowa panienka rośnie?Tylko się cieszyć.Kubuś to albo się za mnie chowa albo buczy.Choć ostatnio mnie zaskoczył bo podszedł do jakiegoś małego chłopca i chciał zjeść mu kanapkę:tak:.
A z tym odpieluchowywaniem to zaczekaj.Nic na siłę,bo Julitka może się zrazić.

Filwinko gratuluję postępów Antosia.Ani się obejrzysz a już będzie za Tobą biegal.
Ja dosypywałam Kubusiowi do wieczornego mleczka 2-3 lyż kleiku ryżowego.A jeżeli chodzi o kaszkę to dawałam taką półgęstą łyżeczką.Ale u nas mały do tej pory woli jednak przed snem popić sobie mleka-teraz o 20 dostaje 150-180 ml i do śniadanka o 8 spokojnie wytrzymuje.

Sewa a jak u Ciebie ma się trzymanie diety,bo coś o tym cicho ostatnio?

A kiedy wraca do nas -j-?

Dorotka pewnie zapracowana,a gdzie niekat?

Wczoraj jednak odebraliśmy nianię bo skończyli inwentaryzację przed 16.Kurczę włączyliśmy a tam nic poza szumami i buczeniem.Już się przestraszyłam że coś nie tak a tu chodziło o ustawienie tych samych kanałów i wybranie odpowiednich miejsc do postawienia.No i powiem Wam że działa zadziwiająco dobrze:confused::-).Dziś mały idzie na drzemkę do siebie.
W pon kontynujemy szczepienia Kubulka.Po pneumokokach zostały nam tylko meningokoki i ospa wietrzna.Ponoć przed pojawieniem się Krzysia powinniśmy dobrze zabespieczyć starszaka przed tymi paskudztwami.Teraz żałuję że nie zdecydowałam się na rotawirusa,a już za pózno.W czwartek z koleji mamy kontrolną wizytę u alergologa.W środę ja idę do dentysty.:-(.Tydzień pod znakiem służby zdrowia.

Dziś od rana słonko więc zaraz po śniadanku wyruszamy na dworek.Pewnie troszkę nam zejdzie,no to przyda się prowiant na drogę.Zmykam i dużo słoneczka Wszystkim życzę!:tak:

Dorotko i ode mnie dla Juleczki.:-):-):-)
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!!!
Gorące buziaki i mooocne uściski dla ślicznej,małej dziewczynki od ciotki z bb!

Dorotko
skoro masz do mnie tak blisko to w takim razie zapraszam do mnie na herbatkę po pracy.:tak::-).:tak:.

oki napewno skorzystam:-)

dorotka zabiegana kobieto :sorry2: odsapnij :tak:
!

Juz niedlugo Sewa od 20 lipca ide na 2 tyg na urlop i wtedy odpoczne na calego a narazie pracy co nie miara:tak::tak::tak:

takie dni sie zdarzaja. oby ich bylo malo;-)
a jak Julka, pozno chodzi spac?
duza ma alergie?

ma nawracające pokrzywki i musze to zdiagnozowac:tak::tak:

Dzien dobry!

Dorotko dla Julki z okazji urodzinek:

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

Wszystkiego najlepszego kwiatuszku :tak::tak:

Dorotko i ode mnie dla Juleczki.:-):-):-)
Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!!!
Gorące buziaki i mooocne uściski dla ślicznej,małej dziewczynki od ciotki z bb!

Juleczko rosnij zdrowo i na pocieche rodzicom!!!

l
pieknie dziekujemy za zyczenia:tak::tak::-):-)

to my ale jutro usuwam,bo nielubie na publicznym fotek oki

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę. Jutro coś więcej popiszę bo dziś był długi dzień i padam na nos.
Juleńko wszystkiego najlepszego! Niech Twoje dzieciństwo będzie niezapomniane i obfituje w miłe niespodzianki:-)

Witam się!

Dorotko
świetne zdjęcie!Śliczną tworzycie rodzinkę!:tak::-)
Czy Ty przypadkiem nie pracujesz w Mediconie?Bo jeżeli nie to masz w mieście sobowtórkę i też dentystkę.:confused:

Pozdrawiam wszystkie mamy w ten pochmurny dzień.

Dzień dobry :-)
Antek coś ostatnio niespokojnie śpi, wierci się i marudzi przez sen i uspokaja się dopiero po wzięciu do łóżka. Za to ostatnio potrafi pospać nawet do 8-smej
Wczoraj wybraliśmy się na targ na Wernera i zanim wróciliśmy już była 14-sta.
Chciałam też przy okazji przymierzyć Antka do kilku fotelików jakie wybrałam w necie. Poszliśmy do Sezamu a tam mają tylko dwa rodzaje takich do 18-stu kg i ani jednego do 25-ciu. Dziwne:szok:
A później byliśmy na zaległych imieninach siostry M i wróciliśmy późno, no i dzień zleciał jak z bicza strzelił.
dorotka.1 piękna rodzinka :-) Wiadomo po kim Julka odziedziczyła urodę :-)
Urodzinki się udały?
donkat truskawki to jedne z najmniej kalorycznych owoców więc się obżeraj do woli :-) Ja też się na kilka skusiłam i na szczęście nic się nie działo :-)
Udanego urlopu życzę. A prognozy nie zawsze się sprawdzają, a nawet gdyby jednak nie było za dużo słońca , to nawdychacie się więcej jodu niż przy pięknej pogodzie ;-)
netka1 i jak tam nocka z nową nianią? Zrobiłam Antkowi kaszkę według Twojego przepisu i nawet chętnie pojadł łyżeczką taką gęstszą kaszkę, bo on w ogóle chętnie otwiera dziobek jak widzi łyżeczkę ;-)
Jak tam po wizycie u alergologa?
sewa a jakie macie plany na urlop?
niekat a Ty wciąż chora?Mam nadzieję że jednak nie.
Miłego dnia kobietki!

A tu jeszcze żabie skoki Antośka :-) (wyjątkowo pozwoliłam mu podskoczyć do kabla od odkurzacza )
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=S4dfJfqO3UU"]YouTube - 2009 czerwiec 1129[/ame]

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry