reklama

Mamy z Radomia :-)

Popieram przedmówczynie:-)
Sewa życzę powodzenia w moderowaniu!

Ech... dziewczynki szykuje się super spotkańsko -zazdroszczę wam!!! i już nie mogę się doczekać kiedy będzie planowane następne i mam nadzieję, że tym razem będę mogła ;-)

Dziś miałam wizytę u gina. Ogólnie mówi, że wszystko wporządku tylko ja na wynikach badań zobaczyłam, że mam glukozę w moczu :szok: Czy to nic takiego skoro lekarka pozostawiła to bez echa...?

reklama
witam!!!

donkat wczoraj w czasie kolacji weszłam na BB i tak czytam twego posta ( o diecie :-D) i zerkam na talerz placków ziemniaczanych polanych sosikiem z przepyszną suróweczką... i mówię do męża no to po ptokach. :-D:-D:-D A on: " spotkanie odwołane?". Ja: " Nie, kolacja zjedzona!!!:wściekła/y: i sie teraz nie zmieścimy:confused2:"
:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to ja schudne za dwie;-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

skoro sama nie zgłaszasz sprzeciwu i masz juz w tym doswiadczenie to mysle że powinnaś zostać oficjalnie moderatorka nasxego forum:tak::-)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

na wynikach badań zobaczyłam, że mam glukozę w moczu :szok: Czy to nic takiego skoro lekarka pozostawiła to bez echa...?

nie mam pijecia:no::zawstydzona/y:

To jak z tym naszym spotkankiem?:sorry: Miejscówka tam gdzie niekat napisała, godz. 16 .30?:sorry:

czyli o 16.30 w Casablance? na Traugutta?
gdzie moge zaparkowac bez placenia? aaaa, pod bankiem BGZ:tak:

Hmm a ta Casablanca to nie jest na Piłsudskiego? Bo dziś M mi tłumaczył gdzie to i wyszło że właśnie tam, niemal naprzeciwko sądu. Czy są dwie?
Sewa ja też jestem za, jeśli chodzi o moderowanie :-)
Ja sie nie mogę doczekać jutra, zwłaszcza, że nawet na czytanie mam mało czasu,nie mówiąc o pisaniu i mam nadzieję że na żywo się trochę podciągnę :-)

no na Piłsudskiego 11 dziewczynki - tak na przeciwko sądu:tak:mąż filwinki dobrze tłumaczy;-)ja bedę na 100% chyba że mnie ktos porwie w drodze do was:-pmoze być i 16.30 - nie bede leciała ze zwieszonym jęzorem przynajmniej tylko krócej z Wami posiedzę najwyżej:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry