reklama

Mamy z Radomia :-)

Witam! Ale tu dziś pusto!!! Pogoda dziś straszna, chyba was gdzieś wywiało:-)
Moja Niunia marudzi, bo była cały dzień u babci i nic nie spała i teraz najchętniej poszła by już lu lu. pozdrawiam, odezwijcie się!

reklama
Witam:-) ależ ta pogoda beznadzieja...normalnie nic mi się nie chce tylko spać... Dobrze,że mojej córci chyba nie przeszkadza bo pomimo pochmurnych dni jest radosna- odpukać;-) tylko co tu robić ciagle w tym domu...poszłoby się na spacer ale taki wiatr że głowę może urwać hihi.
Hmm co do mikołaja...nie mam jeszcze konkretnych pomysłów ale napewno muszę zamówić z internetu taki dmuchany fotelik teletubisia- widziałam u koleżanki jak jej dzieciaczki sobie w tym siedzą hehe i myślę, że mojej Pauli się spodoba- ona kocha teletubisie:-):-):-)
W poniedziałek wreszcie jedziemy do moich rodziców-do Cieszyna!!!już się nie mogę doczekać tak dawno tam nie bylismy...martwię się tylko jak Paulinia zniesie tą dłuuuuuugą podróż bez smonia:baffled:
Pozdrawiam was dziewczyny i odzywajcie się ;-)

Witam! Rzeczywiście pogoda jest okropna! Aż zazdroszczę mojej Niuni, która sobie teraz słodko śpi, pod cieplutką kołderką:-). Ja też chętnie bym się przespała, bo Maja źle spała w nocy, ale ja nie umię spać w dzień - niestety!:wściekła/y:
Pozdrawiam gorąco!

hej:)
pogoda okropna, my z mężem skonczylismy sprzatac mieszkanie i mam chwile czasu. Powoli sie szykujemy bo na 18 uzmowieni jestesmy ze znajomymi meza w pizzeri, mi tak srednio to pasuje bo pizzy nie moge bo mi potem watroba i zołądek siada no a poza tym mamy stolik dla palacy bo wszyscy procz mnie pala:/ maz mnie zapewnia ze beda wychodzic chodz nie wierze ze w taka pogode beda wychodzic na dwor ale coz z tego jak inni w okolo beda:/

Witam! Coś nam ucichło forum:-(.
My już po obiadku, Majunia sobie śpi, jak wstanie jedziemy do babci.
Znowu za nami ciężka noc, nie wiem czemu Majeczka tak marudzi przez sen, spała w końcu z nami, bo ciągle było mama, albo tata, może ma jakieś koszmary? W dzień śpi 2 godzinki i nie marudzi nie wiem o co chodzi. pa

Hej dziewczyny:-)no rzeczywiście coś nam cicho się tutaj robi...
Martuś88 jak tam po wczorajszym? nie zakopcili Cię mam nadzieję ;-)
Goniasobol wiesz moja Paula w dzień też ładnie śpi 2 godziny a w nocy się budzi- raz albo dwa i płacze...i usypia dopiero na rękach...nie mam pojęcia o co chodzi...może tym naszym maleństwom rzeczywiście jakieś koszmary się śnią...

Witam po weekendzie! Cichutko tu coś!
Goniasobol moja Wencia też od kilku nocy ładnie zasypia ale budzi się codziennie o 2 godz i nie może zasnąć, marudzi, kręci się. Zębole jej nowe idą co prawda i to kilka, więc wydaje mi się, że to jest przyczyną npcnych pobudek.
A tak z innej beczki w środe idzimy z mężem na przyjęcie urodzinowe mojego brata do zamku, ma być 40 osób i to nie tylko z Polski. Fajna sprawa by się troszkę oderwać od codziennej rutyny. Mała śpi można troszkę odpocząć. Dobranoc!

witam:)
nie naszczescie nie i było całkiem fajnie:)
jeej ja to dzis mam taka chandrę ze az mi sie ryczec chce:/ i sama nie wiem czemu:/ nic mi sie nie chce a oczywiscie mam prace do pisania:/ i nie wiem czy sobie czasem dołu pleców nie przeziebiłam bo od wczoraj mni strasznie boli od lędzwi po biodra i uda tak że nie mogę długo ani lezec na bokach ani stac ani siedziec:/ wczoraj na noc mąż mi wymasował i spałam dobrze a teraz chyba musze sie Paracetamolem poratowac:/
a wszystko przez to ze moje kurtki coraz bardziej mi odsłaniają brzuch a mam tylko jeden gruby dlugi swetr:/
ehhh....

witam wszystkie mamuśki ;-)
kochane dziewczyny podpowiedzcie mi jedną rzecz; przeprowadziłam się z rodzinką z kielc, za kilka dni pojawi się mała kruszynka ( mam rodzić na narutowicza) umówiłam się z jedną z położnych, ale nie wiem ile w radomiu płaci się położnej ;-( macie jakieś informacje? będę zobowiązana
a tak z innej beczki- strasznie fajnie, ze jest takie forum, z kieleckimi mamuśkami jakoś nie wychodziło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry