reklama

Mamy z Radomia :-)

reklama
Witam nocką!
MalinowaPomarańcza zapraszamy do udzielania się na forum.
Mała śpi wybawiła się dziś więc padła. W środe byliśmy na urodzinach, o których pisałam, było rewelacyjnie dawno się tak nie wytańczyłam- to była noc pełna atrakcji. Teraz sylwester przed nami już nie mogę się doczekać. Dziewczynki rzeczywiście coś cicho tu na forum udzielajcie się częściej.
https://www.babyboom.pl/forum/members/malinowapomarancza-84190.html

witam:)
ja słyszałam że na Narutowicza są fajniejsze położne niz na Józefowie tyle,że gorsze warunki.
Ja będę rodzić na józefowie bo raz że miszkam blisko mam 5 min na pieszo, dwa mój lekarz jest tam zastepcą ordynatora no i znam tam sporo położnych tylko, że niestety tych nie miłych:/ (były moimi sąsiadkami)

Witamy już z Radomia!
Piękna dziś pogoda była na dworze, więc wybralismy się z wencią na spacerek bez wózka i to był głupi pomysł. Wymyśliła zabawę w zbieranie kamyczków, skończyło się "tragicznie"- zaliczyła glebę- ma pocharataną buzię i spuchnietą wargę!
Dobra trzeba kolacyjkę małej zapodać! Narazie dziewczyny później może coś napiszę.

Witam!
Gosiula współczuję Weronisi, ale z tymi naszymi dzieciaczkami to wszystko możliwe!
Dziś pogoda też super,my z Majunią na spacerach byłyśmy już od 10, byłyśmy u małej dzidzi,która ma miesiąc- już zapomniałam jakie wtedy dzieci są maleńkie i słodkie, bo ciągle śpią:-D. Czasam nachodzą mnie takie myśli,że chciałabym mieć drugą dzidzie, ale z drugiej strony jak pomyślę o tym,że dopiero wyszłam z tych ciągłych kupek, cycocha itd., to mi się odechciewa:-), to się chyba nazywa lenistwo:-D.
Maja po spacerze śpi już dwie godzinki,jak wstanie, znowu ją wyciągnę na dworek.

a ja dzis byłam u lekarza, mielismy dokładne usg i z naszym dzidziusiem wszystko w porządku wazy juz ok 1, 6-7 kg:) tym razem miałam szczescie bo od razu weszłam pol godz przed czasem:)
a jutro sie wybieram do Klimexu obejrzec zabawki na prezenty dla naszych chrzesniaków na mikołaja:0

Jestem padnięta! Weronika ma dziś zły dzień od samiutkiego rana, za nic nie chciała usnąć. A ja się rozchorowałam boli mnie gardło i to niestety coraz bardziej.
Mgła jakaś paskudna dziś na spacer nie ma chyba co iść. Miłego i spokojnego dzionka wszystkim życzę!

Witam! Moja kochana córa śpi, ostatnio ładnie zasypia i długo śpi ok.3 godz., i taka jest nawet grzeczna tylko mama musi być blisko, czasem marudzi, ale to pewnie przez ząbki, ogólnie nie mogę narzekać. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Wencia ma dziś naprawdę wredny dzień. Spała godzinkę a teraz dokucza. Dobrzem, że za 2 godzinki mąż wraca! Zrobiłam już naleśniki nie mam pojęcia jak mi się to udało z tym moim dzieciem!
Goniasobol ale Wam dobrze, że kryjecie już domek-jaki kolorek dachu wybraliście? Papatki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry