netka1 mieszkam przy osiedlu Akademickim, więc dla mnie Wernera jest jeszcze w zasięgu spaceru :-) ale za to pracuję na Ustroniu i teraz już się nie wypuszczam tak daleko na piesze wędrówki. Zresztą ostatnio jeżdżę głównie po to żeby dowieźć zwolnienie.
donkatbyłam niedawno w tym sklepie, i jak dla mnie to jednak mało miejsca i ciasno, albo mają za dużo rzeczy a ceny rzeczywiście niższe niż w Dziecku, ale teraz chyba wszędzie są niższe
-j- trochę Ci zazdroszczę tej pewności, zwłaszcza co do terminu, bo tak jak piszesz taka niepewność jest najgorsza. Cieszę się że sobie spokojnie czekasz i że wszystko przebiega tak jak powinno.
Szkoda że natura nie wymyśliła jakiegoś pewnego znaku który by nam dała np. na dzień przed porodem ;-)
Ja leżałam kilka dni na patologii dokładnie od 23-go października, może się rozminęłyśmy? :-)
Jednak główny problem mam chyba z głowy, bo lekarz powiedział mi dziś że nie ma możliwości żebym nie została przyjęta na oddział nawet jeśli na Józefowie nie będzie dyżuru, bo lekarze nie robią sobie nawzajem świństw i nie odsyłają swoich pacjentek. Hura!! Może w końcu prześpię spokojnie noc :-)