Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

netka no własnie z tą płcią maleństwa to sama zaczełam sie teraz zastanawiać. Wcześniej twarz miałam zmasakrowaną przez jakieś plamki i pryszcze a teraz wszystko zniknęło.I każdy kto mnie teraz widzi czy to na realu czy na fotce twierdzi , że wyładniałam.... na chłopca chyba.
A co tam . Co ma być to będzie.Najwyżej mały będzie przez pierwsze miesiące w kieckach leżał.;-)
A zawroty dobrze, że minęły.Ale może to też wina anemii, co?W okresie jesienno -zimowym brak nam witamin. Może zapodaj sobie jakiś compleks, zestaw witaminek.
A co do spędzania Nowego Roku.... Ja protestuję , ja chce go przespać.I takie też plany mieliśmy do póki mamuśka nie zapytała co robimy.No więc trudno. Postanowione. Idziemy do mamuśki. Ale na szczęście nie będę musiała wracać autkiem już do domu w nocy. Ostatnio, wracając w święta tak jakoś mi się wykreciło, że wjechałam na krawężnik i coś tam sie ukruszyło.No co? Przecież mam mniejsze pole manewru, nie?
Ledwo co mieszczę sie na siedzeniu a ten mi każe jeszcze zawracać. Co innego prosto jechać.
![]()

Donkat ta maść to właśnie Elidel.Mam go rozcieńczać Elo-bazą bo dla takich maluchów jest za mocna.19 stycznia mamy wizytę u Pawlikowej i ciekawa jestem co ta powie?
Donkat wiesz nam tą maść przepisał dermatolog i to ponoć dobry więc póki co słucham jego i mam nadzieję że ma rację.
A czy Twojej małej Elidel pomógł?Policzki się wygładziły czy nie bardzo?No i jak długo trzeba czekać na efekty,jeżeli takowe są?
Pozdrawiam.

W dzień jakoś brak weny do tego typu atrakcji. Wręcz strasznie denerwuję się gdy muszę do Radomia sama jechać.Z góry muszę mieć ustalony plan trasy- którędy będę jechała, gdzie mam skręcić, zaparkować.. itp.Panikara jestem straszna.
Za to w nocy to sama słodycz jechać samemu na trasie.Cała szosa należy tylko do mnie.