Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Płeć nadal nieznana.Choć tak jak wcześniej już wam pisałam duże prawdopodobieństwo, że to dziewczynka.Wyprawka pokupywana.
W kolorach unicex.:-)- żółty, zielony, beżowy, biały..Choć mam jedną sukieneczkę
i kilka ubranek różowych.
Niezależnie od płci ciuszki dostanę od siostry, która ma bliźnięta- parkę. Tak więc nie martwię się tym zbytnio.

-Tylko te okropne mdłości.(jakoś nie wymiotuję tylko mnie muli)i ten paskudny posmak w buzi po wszystkim co zjem.Oj teraz słodkie pieczywo ratuję mi życie bo tylko po nim jest w miarę dobrze(podkreślam że w miarę)Już zapomniałam że te ciążowe przypadłości są tak nieprzyjemne.Ale coś za coś.
Donkat ja też nic nie wiem o basenie przy szpitalu.A przy którym?

mialam sie wziac za figurke, to jescze dodaje jej tluszczyku
jak sie najem, to zaczne odchudzanko
Wiecie co? Niby człowiek w samym centrum miasta mieszka a nie wie co się w nim dzieje.Gdyby nie odwiedzające mnie koleżanki czy mama zapomniałabym o bożym świecie. Nie należę do grupy plotkarek, ale mieszkać na przeciwko kościoła i nie wiedzieć kiedy ksiądz po kolędzie chodzi...
Dziś mam "dzień lataczy". O 13 idę na jasełka do przedszkola- te spóźnione o których pisałam wam ( pani rozchorowała się przed świętami). A o 16 .30 wywiadówka w szkole. Jutro ksiądz... po jutrze pieczenie ciasta na sobotę , bo w sobotę ... bal karnawałowy w szkole.Mam nadzieję , że w niedzielę chociaż odpocznę .
A gdzie reszta kobitek podziewa się?

tak robi moja bratowa, tylko ze ona nalezy do tych lubiacych ploteczki

aha no i ma jednak te ospę... wczoraj wyskoczyły mu dwie krostki na główce, dwie na siusiaku 
ale pani doktor powiedziała że to bardzo dobrze świadczy o tym że przyswaja pokarm. Tylko jak będzie przybierał na wadze w takim tempie to ja go za długo na rączkach nie ponoszę :-)