Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a powaznie dziewczyny przed terminem... nie bójcie się tak bo choc to wielkie wydarzneie i bez bólu sie nie obejdzie to wszytsko jest kwestią podejscia.na CC sie nei znam ale jeśli chopdzi o SN to polecam podejście metodyczne czyli słuchanie poleceń połoznych.Ja przy pierwszym porodzie troszke panikowąłam i żąłuję ze nie zachowąłam zimnej krwi bo przy drugim bardzo mi się to przydało.Dziwnie to zabrzmi może ale bardzo miło wspominam drugi poród:-)myslałam trzeźwo i słuchałam połoznej i dzieki temu udało się znieść ból mimo że mój próg bólowy jest raczje niski
jetsem z siebie dumna heheh a i tak po wszytskim widok maluszka rozwieje wszelkie cierpienie i powiesz sobie - WARTO BYŁO
donkat a to coś się dzieje Julitce z brzuszkiem skoro chcesz prosić o skierowanko ,czy tak profilaktycznie chcesz sprawdzić?
A za mną tak dziś pyzy chodziły, że zrobiłam sobie przed chwilą. Ale się objadłam.

Dziewczyny no to mamy pierwszego lutowego dzieciaczka.:-)- cc.

Cześć dziewczyny!
O właśnie Kubas zerwał mi całą firankę z okna i najwyrazniej jest z siebie baaardzo zadowolony bo uśmiech ma od ucha do ucha:-).

netka ale ja się nigdzie narazie nie wybieram.Pocieszam dzielnie Kasię a sama trzęsę portkami.
![]()
Kasia nie czytaj tego !!!;-)

dobre

;-)ja pod koneic ciąży z Marcelem miałam remont kuchni w domu od podstaw wręcz.Były skuwane stare płytki, płyty k-g kładzione w związku z tym nieustannie trzeba było wycierać i sprzątać kurz gipsowy...nowe płytki, wszystkie sprzęty z kuchni poroznoszone po całym domu
masakra to była
i do tego ciągneło sie nieznośnie
skonczytliśmy to wszystko dwa tygodnie przed porodem i tyle że zdążyłam przygotowac marcelowy kącik i troszke odpocząć
ale jakos tak chciało mi się.i okna myłam w tajemnicy rpzez moja mamą i podłogę w nowej kuchni szorowałam (płytki zabrudzone maksymalnie fugami) ale nie obyło sie bez strachu bo pewnego wieczora po ciezkim dniu w kuchni zaczęły mi sie sączyć wody i zaczął boleć brzuch.Poleciałam na drugi dzien do swojego gina i zaraz dostałąm skierowanie na oddział.Tam poleżałam 5 dni i wyszłam na własne żądanie bo wszytsko było ok a nie mogli mnie wypisac tylko dlatego zeby była niedziela
potem juz doczekałam spokojnie porodu a anwet przenosiłam ciaże mimo usilnych starań przyspieszenia akcji porodowej

a ile sie nachlapala w kaluzach

nie chciala isc do domu
Hello, ja jutro do szpitala normalnie czuje sie jakbym szla na sciecie.. glupie uczucie coraz bardziej mnie panika ogarnia (jak jakies male dziecko) to glupie.
:-)