reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Radomia :-)

Ja nie wiem co tym dzieciom za skórę zalazlo hehehe;-) moja własnie kładzie się spać.
gosiula23rex uwierz że we 2 to napewno by ci dziś dom rozniosły:-D masz rację z tym spaniem to chyba nie warto nic zmieniać skoro i tak śpi tak samo...niech sobie Wencik śpi jak chce:-) wiecie że ja to w kielcach nie byłam już chyba z 7 lat...wogóle nie pamiętam tego miasta...a daleko z radomia do kielc?

reklama
witam ponownie:)
właśnie wróciłam:) ojej ekstra ten sklep hehe z godzine buszowałam:) jest dobrze wyposażony w akcesoria dla dzieci roznych firm, kosmetyki i ceny są przystępne:) taniej niż w moim osiedlowym sklepiku Bobasku:)
wydałam 40 zł a kupiłam dwie flanelowe pieluszki białe, jedną tetrową niebieską w misie, nożyczki Canpola, butelke do przetrzymywania i zamrazania pokarmu, smoczek usp 0-3 Lovi i sobie majtki poporodowe siatkowe wielorazowe:) i kilka rzeczy sobie upatrzyłam:)
teraz czekam na mężulka bo lada chwila wróci z pracy:)
u mnie na obiad dzis pyzy biedronkowe dla mojego męża ( on je uwielbia a ja wrecz nie moge patrzec na nie od początku ciąży) a ja sobie kupiłam pyszne warzywka na patelnie:) mniam:)

martuś88 mówisz, że fajny sklep...muszę się wybrać w takim razie kiedyś :-) ja to poza światem dziecka na toruńskiej i chyba dziecko-na kieleckiej to w żadnym dziecięcym w radomiu nie byłam.Pora się rozejrzeć ;-) a wiesz że i my czasami te pyzy kupujemy- uuuuuwielbiam je!!! i ja i mój mąż zresztą też:-) ja już czekam z gotowym obiadkiem lada moment mój mężuś powinien być. A mała spała 1,5 godziny i nawet to niepomogło...nadal tak dziś marudzi i wymyśla że do wieczora chyba wykorkuję :rofl2: no chyba że z tatusiem zechce się bawić- bo ze mną to dziś wszystko na "nie"

Zaglądam na chwilkę, bo padnięta jestem! Tyle mieliśmy dzisiaj spraw do załatwienia i jeszcze zakupy! A najlepsze jest to, że Mai kupiłam Kurtkę, czape i butki, a sobie NIC:-D
gosiula nie jestem Radomianką, zresztą ja nawet nie mieszkam w Radomiu:-), tylko w okolicach.
edit do Kielc z Radomia jest dokładnie 80km, wiem, bo ostatnie dwa lata jeździłam tam co dwa tygodnie.
Pędze wypić gorącą, malinową herbatkę - tego mi trzeba!

goniasobol to się nazywa prawdziwa mama- wszystko dziecku sobie nic :-D hehe żartuję ;-) ale nie kupiłaś bo już nie było czasu,brak sił czy po prostu nie znalazłaś nic odpowiedniego dla siebie?
oj ale bym się na zakupki wybrała...dawno nic dla siebie nie kupowałam ;-)
no cóż to życzę miłego wieczoru dziewczyny! idę jakiś serial obejrzeć i zajrzeć do niuni bo już tylko "błoga cisza z pokoju dochodzi " więc myślę, że już spi :-) miałyśmy dziś małą histerię przed snem- bo nie chciała oddać książeczki...i wyszło na to że Paulinia śpi ze slonikiem maskotką do snu, z najlepszym przyjacielem Tinky Winky (czy jak to tam się pisze) i z książeczką, którą właśnie idę wykraść;-)
no to do jutra !

Jestem taka zadowolona z nowego sposobu usypiania mojej córy. Dziś popołudniu zasnęła sama w 5 minut a teraz wypiła mleczko i śpi już od prawie godzinki.
Ja też dziś byłam na zakupach obkupiłam Weronikę a sobie jak zwykle nic.
editp ja też bym się wybrała na takie porządne zakupy, muszę na zimę szafę zapełnić, ale nigdy nie mam czasu tak spokojnie pobuszować po klepach, a ja z tych niezdecydowanych co to 100 razy się zastanawiają zanim coś kupią.
Dobranoc wszystkim!! Idę jeszce pranie rozwiesić

Witam wszystkich:-) jak tam dzisiaj?? my niedawno wrócilysmy z Paulą z zakupów spożywczych a teraz moja niunia usypia, a ja gotuje obiad:-) ale coś dziś słabo to zasypianie jej idzie bo nadal słyszę jak śpiewa "lala, po,lala, po...tinimiki-tzn tinky whinky" Śpiewa tak jak w bajce teletubisie,którą czasami ogląda wymieniając ich imiona...oglądałyście to??ja to lubię tą bajkę bo taka nawet "ucząca jest"- myślę że oglądanie tego czasami nie zaszkodzi;-)
gosiula no widzisz jaka Weroniczka grzeczna- w 5 minut zasypia- super!!!

U nas dzisiaj jak zwykle piątkowo- wyjazdowo. Wencia już po spanku, ale dziś to dobrze nawet, że wcześnie wstała bo może w trasie zaśnie! Już prawie zdrowa jest, dokucza jak nie wiem co! Ja nas pakuję a ona wywala wszystko (właśnie wzięła się za demolkę kuchni) OK, idę zobaczyć co tam robi ten łobuziak.

reklama
A no tak wyjeżdżacie...no to udanego weekendu życzymy:-) to dobrze, że mała już prawie zdrowa:-) kurcze ja to w domciu od sierpnia nie byłam...a już tak mi się tęskni do rodzinki! ale mam nadzieję że w połowie listopada się uda pojechać...

Ostatnia edycja:
Do góry