Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ok dzisiaj sobie kupie.

Na wieczor dalam jej zamast mleka kaszke BoboVita smaczny sen i moze po tym
Bo ma melise w sobie.A ile masz stopni w pokoju Nastki?Moze temperatura jej nie odpowiada

Także można się było trochę powyciągać w łóżku he he.
Popatrz wsklepach ze zdrową żywnością, może tam znajdziesz to co chcesz. 

np:

dzis zaczynamy edukacje nocnikową zobaczymy co z tego bedzie na poczatek bede ja sadzała raz dziennie i stopniowo zwiekszała liczbe ale tylko wtedy jak zrobi siku

gabids a Roiboos to nie czerwona herbata? Ja zawsze kupowałam Redbush albo Roiboos, no i to czerwone herbaty. Tylko, że może Pu-Erh ma trochę inne właściwościPopatrz wsklepach ze zdrową żywnością, może tam znajdziesz to co chcesz.
:-)
Roiboos to afrykanska herbatka bez teinowa mozna ja podawac maluszkom a Pu erh to spalacz tluszczu podobno.Widac jakies dobre fluidy krazyly nad Anglia:-)Ciekawe co malagorzatkiGabids ja tez dzis mialam taka nocke.Mały jak wypil o 20 mleko zasnałokolo 21 ale za to spał do 8.Jak nigdy nie obudzil sie o 6 na mleko.Mało tego o 8 to ja go obudzilam bo trzeba było sie do przedszkoal szykowac.
.

Oj slonce wiem ze to tez problem ale uwierz mi lepiej byc chudym niz grubymGabdis- ty sie odchudzasz a ja bym przytyc chciała![]()