• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dzieki dziewuszki za odpowiedz w sprawie herbatki.I przyznam ze sie zakrecilam bo myslalam ze ta czerwona redbush to roiboos.:baffled:Ale ok dzisiaj sobie kupie.
Malagorzatka u nas dzisiaj super nocka.Mala przespala ciagiem 12 godz.:szok::szok::szok:Na wieczor dalam jej zamast mleka kaszke BoboVita smaczny sen i moze po tym:confused:Bo ma melise w sobie.A ile masz stopni w pokoju Nastki?Moze temperatura jej nie odpowiada:confused:

Heyka dziewczyny :-)

U nas nocka też nie najgorsza, mała spała sama do 3 rano :tak::tak::tak: Także można się było trochę powyciągać w łóżku he he.

gabids a Roiboos to nie czerwona herbata? Ja zawsze kupowałam Redbush albo Roiboos, no i to czerwone herbaty. Tylko, że może Pu-Erh ma trochę inne właściwości :confused: Popatrz wsklepach ze zdrową żywnością, może tam znajdziesz to co chcesz.

Oki, zajrzę później, bo mi mała nie daje spokoju. Narka :-)

Witam i ja z rana.
DZiewczyny współczuje tych nocek.Na szczescie my mamy juz to za sobą.Może faktycznie dzieci przechodżą takie okresy tyle że w róznym wieku.ja pamietam ze Kolin tez lubił przychodzic jak miał tak około 18 mieisecy.

Katarzynka s no nareszcie sie odezwałaś bo ja własnie wczoraj myslałam o tobie.Jak się czujesz z tego co pamietam to masz dzis USG,napisz jak wypadło.W niedziele się pomodliłam za ciebie i fasolke.

Gabids ja tez dzis mialam taka nocke.Mały jak wypil o 20 mleko zasnałokolo 21 ale za to spał do 8.Jak nigdy nie obudzil sie o 6 na mleko.Mało tego o 8 to ja go obudzilam bo trzeba było sie do przedszkoal szykowac.

Syla no to zaczynasz dzialac powoli,zobaczysz rozkrecisz sie raz dwa.Ale nie zapomnij o nas:-)

Martucha gdzie jestes pewnie tez zabiegana.Pamietam jak wrócilam do pracy po pierwszej ciazy po 2 latach bo bylam na macierzynskim a potem na wychowawczym.tez nie mogłam wpasc na pocztaku w jakas rutyne.Dzien tak szybko mija.a jak ja tesknilam za moim Kolinkiem wtedy w pracy.

ok zmykam zajrze jeszcze pozniej co tam napisalyscie.

To tak jak myślałam, że Redbush wspomaga odchudzanie, a Roiboos to czerwona herbatka, którą nawet w ciąży można pić...

Izka, no ja myślę, że się rozkręcę, bo też będę chciała za niedługo do pracy pójść, chociaż na dwa, trzy wieczory.

Halo babeczki:tak::tak::tak::tak::tak:

u nas narazie pogoda taka sobie słonce sie wylania moze bedzie tak cieplo jak wczoraj:-)

Moja kruszynka powala mnie na kolana tak szybko sie uczy ze az ja sie dziwie :sorry2:np:
* raz pokazalam jak sie podglada tatusia w łazience i teraz za kazdym razem jak Adam jest w łazience to Wiki kladzie sie na podłodze i patrzy przez szpary ehheeh
*albo- porozwalala zabawki i kazałam jej pozbierac to wytargala z kantorka szufelkę i zmiotke i zaczeła zabawki na szufle układac ,pekałam ze smiechu bo tak przy tym stekała jakby co najmniej kamienie kilowe dziwgała ahahah
* co tam jeszcze dzieli sie jedzeniem:sorry2:
*jak listonosz wrzuci listy to mi ładnie przyniesie jak poprosze:-)
*sama sobie biej brawo jak uda jej sie cos zrobic:tak:

ogólnie jest tego mnóstwo uczy sie w mig:-D dzis zaczynamy edukacje nocnikową zobaczymy co z tego bedzie na poczatek bede ja sadzała raz dziennie i stopniowo zwiekszała liczbe ale tylko wtedy jak zrobi siku:tak:

Syla- no wreszcie sie pokazałas:-) trzymam kciuki za pracke jakas :-D
Gosia-- a jak tam u was z nocnikiem jakies postepy?
Kasia - ale super dzis USG? czekamy na wiesci i trzymamy kciuki
Gabdis- ty sie odchudzasz a ja bym przytyc chciała:cool2::cool2::cool2::cool2:

gabids a Roiboos to nie czerwona herbata? Ja zawsze kupowałam Redbush albo Roiboos, no i to czerwone herbaty. Tylko, że może Pu-Erh ma trochę inne właściwości :confused: Popatrz wsklepach ze zdrową żywnością, może tam znajdziesz to co chcesz.

:-)

:no:Roiboos to afrykanska herbatka bez teinowa mozna ja podawac maluszkom a Pu erh to spalacz tluszczu podobno.

Gabids ja tez dzis mialam taka nocke.Mały jak wypil o 20 mleko zasnałokolo 21 ale za to spał do 8.Jak nigdy nie obudzil sie o 6 na mleko.Mało tego o 8 to ja go obudzilam bo trzeba było sie do przedszkoal szykowac.

.
Widac jakies dobre fluidy krazyly nad Anglia:-)Ciekawe co malagorzatki:confused:

Gabdis- ty sie odchudzasz a ja bym przytyc chciała:cool2::cool2::cool2::cool2:
Oj slonce wiem ze to tez problem ale uwierz mi lepiej byc chudym niz grubym:tak:

reklama
Witam :) dawno mnie tu nie bylo :)

gabdis :) a my sie spotykamy na 2 forach :)HiHi :)
syla333 nie wiem czy doczytalas ale wyslalam wreszcie te koszmarne benefity <WoW>
PINKA25 moj Filip siada na nocnik ale na 3 sek bo juz pozniej mu sie nudno robi, ale ostatnio znalazlam sposob, dalam mu lyzke taka do zupy i siedzial na tym nocniczku walac oczywiscie ta lyzka przez 20 min... i rezultat :) 2w 1 :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry