katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Dziekuje
A my dzis na pieszo wrocilismy ze szpitala i zahaczylismy o fajowy plac zabaw,bardzo duzy znalezlismy i Nika wyszalala sie z chlopczykiem w swoim wieku
Biegali jak poparzeni i wlazili na ploty
Jakos lepiej bawi sie z chlopcami
Alex- zazdroszcze wyjazdu do PL!!!!!Juz sie za rodzinka tez stesknilam....
Jedziecie na swieta?Znacie jakis tani sposob podrozowania?Bo ja codzienniensprawdzam bilety ale ponizej 400£ nie schodzi
A my dzis na pieszo wrocilismy ze szpitala i zahaczylismy o fajowy plac zabaw,bardzo duzy znalezlismy i Nika wyszalala sie z chlopczykiem w swoim wieku
Biegali jak poparzeni i wlazili na ploty
Jakos lepiej bawi sie z chlopcami
Alex- zazdroszcze wyjazdu do PL!!!!!Juz sie za rodzinka tez stesknilam....
Jedziecie na swieta?Znacie jakis tani sposob podrozowania?Bo ja codzienniensprawdzam bilety ale ponizej 400£ nie schodzi

), inne wprowadzaja te metody kladzenia podloszenia czy lekkiego uspokojenia i wychodzenia z pokoju... co jedna to okropniejsza metoda. Nie wiem. Moj mam wrazenie mysli ze troszke przesadzam z tymi nocami -tylko on pracuje na zmiany- a jak sie go spytam co moglibysmy zrobic, to slysze zawsze NIE WIEM... zreszta o cokolwiek sie go spytam jesli dot. Nastki to jest NIE WIEM :-( Czasem to mam ochote krzyczec... no ale to zle emocje wiec moga zle wplynac na dziecko 
Ale wiem, że ona potrzebowała naszej bliskości. Może Twoja Niunia też potrzebuje Twojej bliskości
Pewnie jej to minie...