Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Troszke sie boje jego wyjazdu gdyz ydaje mi sie ze te zarwane noce Nastusi sa spowodowane czesta nieobecnoscia tatusia, ciaglymi... "tatus musi wyjsc... ; tatus niedlugo wroci... itp.... ona strasznie to przezywa
. Dzis jak byl nocy i caly wieczor, to spala jak juz pisalam do 5.30 rano w lozeczku, zero histerii...
A po ciąży jeszcze brzuszek mi doszedł i strasznie mnie to wkurza
To moja wina, bo nie mam silnej woli i nie potrafię wytrzymać na diecie i ćwiczyć systematycznie:-( Ale zbliża się czas postanowień noworocznych, więc może wtedy zacznę...

Moze to tylko cos chwilowego...
Z kolei szpital organizowal takie jakby szkolenie jednodniowe i tam bylam. Najpierw gadalismy tak ogolnie o sobie, czy to pierwsze czy drugie dziecko itd- takie zapoznanie, a potem herbatka i ciasteczka:-) i druga godzinke o samym porodzie bylo. Wiec to taka byla przyspieszona szkola rodzenia.