• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc:-)
Ja tylko na moment, bo przypomnialo mi sie ze Laura gusi ma dzis roczek.
Wszystkiego najlepszego!

Wow, roczek, nie byle co....i kiedy to zlecialo pewnie sie zastanawiasz, co?

Ok, lece, milego dnia.

reklama
Witam i ja.

Gusia ja juz zyczyłam ale moze jeszcze raz wszyskiego naj naj duzo usmiechu i radosci.

Miska T no troche sie spoznilam ale i tak wszystkiego dobrego dla was.

Miska- to chyba sie przejde do innej biblioteki bo u nas przeszperalam wszytskie ulotki i nic nie ma... zrezsta byla ostatnio Health Visitor, proponowala nam playgroups w naszych okolicach ale o takich "darmowych" nowinkach ani mru mru. Ale z tego co piszesz to darmowe nalezy sie gdy skonczy 2 latka :-)

Gusia-dla malej CMOK CMOK

A mnie cos dzis na sentymenty zebralo...i ciagle mi lezka sie kreci w oku, bo Nstka tak szybo rosnie, tak szybko sie rozwija, uczy sie, ze tylko patrzec jak bedzie miala 15 lat i zamisat malej raczki ktora tuli mame kiedy jej smutno bedzie nastolatkowa buntownica :rofl2:...ehhhhh

AAAAA CZY KTOS Z WAS "BAWI" SIE AROMATERAPIE ?

Mala-gorzatka, popytaj, popytaj,wydaje mi sie ze przepisy powinny byc takie same dla wszytskich!!! ja juz mialam lepiej bo przedemna znajoma oddala dzieci do tego playgroup, dwoje,i tez za darmo bo pobieraja child tax credit!!! moze po prostu przejdz sie u siebie w okolicy po tych przedszkolach i sama spytaj!!!

Klaudynka, no prawie tak samo sie nazywaja nasi chlopcy! my mielismy imie przygotowane dla synka jak nawet jeszcze niemielismy go w planach, jakies 2 lata przed, czeklao i sie doczekalo! gorzej bedzie z kolejnym, kiedys ;-) bo mamy z mezem juz rozne pomysly!

Izka, dzieki kochana!!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU DLA LAURY!!!
U nas dzisiaj popaduje, pogoda na depresje, ja i maly mamy katar wiec do tego chyba oboje jestesmy marudni ;-) zdarzylismy na szczescie sie przespacerowac po parku

No o jeszcze raz pytam , naprawde nikt nie wie jak to jest z tym child tax-em i merytura dla mamy???????????????????????????????????????

Dziewczyny dziękuje za życzenia dla mojej Laury jesteście kochane:tak:
Ten rok tak szybko zleciał juz nie jest malutką istotką, które leżało sobie w łóżeczku i smacznie spało.

reklama
Miska - nie wiem nic na temat tego child taxu wiec cie nie pomage, ale ciekawe pytanie zadalas...:tak:

A moja o 19.30 poszla spac bo dzis zrobila sobie drzemke o 11.10 i spala zaledwie 40 min (bo ona tak ktorko sypia w ciagu dnia) i pewnie jutro rano bedzie pobodka :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry