• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dostal kaszke o 18:-)teraz idzie spac.Zobaczymy kiedy sie obudzi na butle.Msle ze do 22 powinien.Mam nadzieje ze po butli juz nie bedzie budzil sie w nocy:tak:Zarlok maly.a jak sie obudzi to juz nie wiem.w weekend idziemy kupic mu chodaczek.Moze jak se wymeczy to bedzie spal hiii:-D
Dzieki dziewczyny,teraz czas pokarze.:-)
MALA-GORZATKA wyslij przepis,chetnie sprobuje:tak::tak::tak:

reklama
Halo ale tu cichutko znowu.U nas dzis pieknie swieci słońce,nie pada.A mi jak na złóść poszło koło w wozku.No i flaku to troche ciezko jechac wiec dzis mialam spacerek do przedszkola z Natanem za reke.Dobrze ze maam blisko.
Wczoraj Kolin był pierwszy raz w szkole.teraz bedzie chodził w kazdy wtorek na 2 h 30 min,zamiast do przedszkola to do szkoły.To takie zapoznanie ze szkołą.Ale mnie w gardle troche sciskało pod bramą.Pewnie sie porycze w styczniu jak pojdzie oficjalnie pierwszy raz,jak bedzie miał juz tam chodzic na cały dzien.

Piszcie co tyam u Was kochane.

Witam mamusie.
Nasza mala zmiana nie udala sie.Konradek dostal kaszke wczesniej a i tak nie chcial jesc pozniej tylko jak zwykle w nocy:baffled::baffled::baffled:dzis dam mu jeszcze wczesniej moze obudzi sie na butle do polnocy:eek:
IZKA ja tez pewnie bede ryczec.teraz mysle ze bede musiala isc do pracy to juz mi lzy staja w oczach.:hmm::hmm::hmm:nie wiem jak go zostawie.:no:

Izka - nie placz... kiedys to musi nastapic :-( A tak na marginesie, to takie"proby chodzenia do szkoly " na 2 godziny to sie jakos zalatwia czy to "programowo" kazde dziecko ma tak przejsc ?? Czyli proby przed prawdziwym pojsciem do szkoly ?
A kiedy Natana do przedszkola dasz na jakies 2-3 h tygodniowo ?

Moja Nastka ma znowu cieknacy nos. Chyba ze 4 temu jej sie skonczyl co trwal rowne 3 tygodnie i teraz znowu...z nosa leci jak z kranu :wściekła/y: Oby to bylo od tak, jak poprzednio...bo jak sie naziebila to sie zalamie.

Małgorzatka nie weim czy wszędzie tak jest.Ale u nas w przedszkolu raz w tyg sa zajecia dla tych dzieci ktore ida niedługo do szkoły nazywa sie to SAPLINGS i w ramach tych zajęć przez 5 tyg beda chodzic do szkoły.u nas jest to programowo.
A z Natanem to chyba poczekam do 2 lat,jak dla mnie to on jest jeszcze za maly.No i druga sprawa to on by tam rozniósł przedszkole.:-)

Kwiateczek nie wiem jak wyglada wasz jadłospis calodniowy ale moze sprobuj dawac wiecej w dzien a wieczorem tylko mleko.Ja juz tu pisalam ja jak dawalam w tym samym wieku mojemu kasze przed snem to budzil sie czesciej niz jak dostawał same mleko.No i druga sprawa ze po jednej nocy to napewno nie zobaczysz roznicy muisz byc cierpliwa.

Alex, ja tez lubie Londyn ale tylko na chwilke ;-) zaduze to dla mnie i tloczne, przyzwyczailam sie juz do malych miasteczek, to juz nasze 3cie z kolei, wszedzie mam blisko, czysto, duzy ladny park z 2 placami zabaw, a jak mi sie zachce duzego miasta to zawsze moge jechac do Cambridge albo wlasnie do Londka ;-)

Leos chodzi do playgroup, 2 razy w tyg, po 1,5 godz, tyle sie mu nalezy, od skonczenia 2 lat, jest darmowe dla tych ktorzy pobieraja child tax, bardzo sie mu podoba, chociaz na poczatku mial przeboje chyba jak kazde dziecko, plakal, ale teraz juz jest okej, przyzwyczaja sie no i uczy jezyka ;-)

Witam Mamuski :)
Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie :/ Nie bylo mnie jakies 2 tyg, laptop szwankowal wiec oddalismy go do naprawy :) Przyznam sie ze nie dalam rady nadrobic.. ale bede sie starac w najblizszych dniach aby byc na biezaco. Buziaczki :**

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry