• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

odliczam godziny i z godziny na godziene nei moge sie coraz bardziej doczekac, tym bardziej ze moj szef naprawde sie zachowuje jakbym w poniedzialek miala tutaj byc... ale co mi tam, wytryzmam jeszcze te dwa dni, niech sie zachowuje ;)

baasia, anya, przepiekne te wasze chlopaki :) pozazdroscic. jej, ja sie juz nei moge tego mojego szkraba doczekac, no i przyjazdu mojej mam 5 kwietnia. mam nadzieje ze zdaze urodzic do tego czasuzeby babcia na darmo nie przyjechala ;)

co do diety przy karmieniu ...wiecie, nie myslalam o tym, ale postaram sie tez jakos jesc normalnie, oczywiscie obserwujac maluszka...

malvina a gdzie ty mieszkasz?? jak znam zycie to pewnie na drugim koncu londynu ode mnie ...
beta, z wielka przyjemnoscia sie z toba spotkam :) od przyszlego tygodnia jestem wolna jak ptak ;) choc od srody  do soboty mam gosci :) mow kiedy ci pasuje i w jakim miejscu i bede :D ale oczywiscie bediesz musiala tomcia zabrac :D

wracam do pracy...w koncu musze cos porobic przez te odtatnie kilkanascie godzin pracy ;)

reklama
Izusia ,ale jaja co!!!!Czy to mozliwe ze sie znamy z widzenia?Ja pochodze ze Slaska,a dokladnie z Jaworzna(miedzy Katowicami,a Krakowem), studiowalam w Raciborzu,kiedys rowniez tanczylam w klubie Piramida w Chorzowie(Nie myslcie laski,ze to taniec go-go ;D nic takiego)
Dzieki za pytanko,czuje sie dobrze,moja mala powiem ci ostatnio to rekordy pobija w ruchach,a jeszcze niedawno sie martwiwlam,ze malo sie rusza.Dzis w nocy nawet mnie obudzila bo tak wierzgalam nogami i sie rozpychala ;D A cwieczenia naprawde pomagaja,ja starm sie codziennie cos tam zrobic i fakt pomagaja ;)
Ara wspaniale jeszcze dwa dni parcy i upragnione wolne!!!Jak ogolnie samopoczucie,pewnie coraz ci ciezej???Kotki juz oddalas???
Baasia cudenko twoj chlopak,ale szybko rosnie,nastepny przystojniak na forum ;)
Malvina biedulka wasz Majeczka,mam nadzieje ze jej szybko przejdzie koleczka i sie nie bedzie meczyc ;)

Uciekam sie wykapac ,za nim na SKYPE pogadam z mezem ;D Dojechal szczesliwie,zamowil juz posciel dla malej w sliczne zyrafki
;D ;D ;D
Co u reszty kobietek??????

Fatalny dzis byl dzien,pogoda do kitu,ponuro i zimno,brrrrrrr...............
papatki caluski

Widzisz Maxin coreczka wie, ze mama teraz potrzebuje towarzystwa i dlatego daje podwojnie o sobie znac ;D ;D ;D

Ara dam ci odpoczac w przyszlym tygodniu ;D ale w nastepnym juz musimy sie spyknac :D zobaczymy jaka bedzie pogoda - tu mamy bardzo przyjemny park nad rzeka - ale oczywiscie wszystko zalezy od ciebie ;D

Baasia slodki synek! Tomek tez ma taka czapeczke tylko ze w zielone paski ;) No wlasnie, a ja nie pamietam czy karmisz piersia czy sztucznym? I czy wprowadzilas juz stale pokarmy?

Jeszcze pytanie do Anyi- ciekawa jestem czy duzo jest polakow w Brighton, czy macie tam sklepy z polskim jedzonkiem?

Malvinko... no nas te nieszczesne "koliki" meczyly do konca 3 miesiaca, ale u Was na pewno nie bedzie tak zle :):):)
generalnie nikomu nie zycze... niemalze 24/ dobe noszenie, masowanie brzuszka, starane dobieranie diety [nieostre, nie kwasne, bez mleka, bez smaku... nie, nie az tak sie nie poswiecalam aby przerzucic siw na kleik ryzowy :).. szczegolnie, ze niewiele to pomaga :):):)

Aro jeszcze tylko 2 dni!!!

Maxin, Ciezarowki to fajnie, ze sie dobrze czujecie!!!!

a my na weekend robimy wypad do Lake District.. juz sie nie moge doczekac ::) :laugh: ;D ;D

Beta tak karmie piersia ,ale od 4 miesiaca wprowadzilismy juz stale pokarmy najpierw ryz dla dzieci mieszany z moim mlekiem raz dziennie, a teraz ryz z rana + po poludniu albo jakies warzywka albo jabluszko, a od 6 miesiaca zaczniemy wprowadzac obiadki z miesem , no i oczywiscie caly czas cycus, czasami soczek albo herbatka z butelki ale zadko ,bo Niki jakos ma awersje do butli :)
Pozdrowionka dla wszystjich mamus i brzuchatek ;)

baasia- a moj synus ma takie skarpetki jak twoj chlopak :-) Dodam, ze chlopak o uroczym usmiechu! Z pewnoscia dziewczynki w jego wieku staja sie w jego towarzystwie niesmiale :-)

Beta- otoz w Brighton zauwazylam wysyp Polakow :-) Zupelnie jak z grzybami po deszczu. Nie jest ich tak duuuzo jak w Londynie, czy Wy tam w ogole czujecie jakas roznice, ze jestescie poza granicami kraju? ;-) A co do sklepow z polskim jedzeniem to niestety ich nie ma- zdarzy sie, ze znajde jakies polskie produkty, ale nie w typowo polskich sklepach, choc czytalam ostatnio w gazecie, ze Polakow w Brighton jest masa i maja wlasnie zamiar otworzyc polski sklep!

Wczoraj udalismy sie z Joshem na grupy Mother&Baby i bylam strasznie dumna z mojego synka, ze byl taki grzeczniutki, tylko rozgladal sie wokol i 'obczajal' inne placzace dzidzie :laugh: Watpie tylko, aby jutro zachowal taki stoicki spokoj na szczepionce ;-)

reklama
Gwiazdeczka pisze:
Mialyscie racje, lekarz zbadal mi tylko cisnienie i dal termin na 6.03 do poloznej, powiedzial, ze moge zobaczyc dopiero w 12tc, a ja bym chciala juz!!!! :-[

niestety tutaj tak jest, co jest dla mnei zupelnym bezsensem, bo przeciez pierwsze 3 miesiace sa naprawde najwazneijsze, a z pierwsza ciaza to zazwyczaj nei wiadomo co sie robi, czy to czy tamto bnormalne i w ogole. grunt to sie nei zamartwiac i nie przejmowac...

czekam na jutrzejszy wieczor jak na zbawienie dziewczynki :D odetchne i bede mogla powiedziec, nie musze w poniedzialek isc do pracy :) hurrraaaa :D

maxin, kotki jeszcze ze mna. w sobote jedziemy na drugie szczepienie, potem jeszcze tydzien musze odczekac i moga isc do swoich nowych domkow. na pewno wiem, ze jeden chlopaczek idzie w niedziele 5 marca i moja ulubiona niebieska dziewczynka 8 marca...a reszta zalezy ode mnie :) ciesze sie ze nie chca odebrac mi i kocie dzieciakow jednego dnia, bo obie bysmy sie zaplakaly. cos czuje ze ta niebieska dziewczynka bedzie ostatnia ktora nas opusci :( reszta pewnei pojdzie wczesniej. pocieszam sie ze niedlugo moje wlasne bede miec i mi troche lepiej :) ale na pewno z kolejnego miotu zostawiam liliowa dziewczynke, o ile nam sie urodzi :)

u nas n marcowkach juz sporo dziewczyn urodzilo :O szybkie sa ;) ja mam nadzieje ze moj synus da mi sie pocieszyc odrobina wolnosci zanim zechce do nas dolaczyc ;) pocieszam sie ze w sumie mam jeszcze 5 tygodni do daty porodu, no mam nadzieje ze nei bedzie sie pchal wczesneij jak za 3 tygodnie ;)

beta :D koniecznie musimy sie spotkac :D zadzwonie do ciebie jak juz goscie pojada i sie umowimy :D ale sie ciesze :D

no i uciekam na lunch kobietki :) do przeczytanka :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry