• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Zgadzam sie,ze konca swiata na pewno nie bedzie w 2012,choc faktem jest,ze wszytskie kalendarze na to wzkazuja:confused:ale wierze,ze sami doprowadzamy stopniowo do wlasnego upadku-niestety....sami doprowadzamy do zmian klinatu i to sie na nas odbije.a z reszta to co teraz ludzie wyprawiaja we lbie sie nie miesci wiec na pewno kiedys sami sie zalatwimy jakas bombka atomowka:dry:

aha...mialam spytac:jakiego macie dostawce wody?jeste jakis inny procz Three Valeys?

reklama
mała-gorzatka ja tez wszystko załatwiałam z Anglii w necie poszukałam sali, orkiestrę poleciła koleżanka zadzwoniłam i wstepnie zaklepałam termin przysłali mi demo na skypa,wysłałam zaliczke na konto i za sale i za orkiestre,musiałam jechać z mężem 3 miesiące przed slubem no bo wczesniej nie mozna załatwic papierow z urzedu stanu cywilnego tylko 3 miesiące sa ważne, no a do urzędu był potrzebne były nasze akty urodzenia nowe tz.z nowa data.ale to mama mogła wyciągnąć za nas.Auto znalazłam przypadkiem wtedy jak byłam w USC wcześniej mieliśmy inny zaklepany,ale zrezygnowalismy jak zobaczylismy ten samochód którym jechalismy. Duża większośc załatwiłam własnie 3 miesiące przed slubem,(zapinane na ostatni guzik) umowy na sale i orkiestra przyslali mi podpisane na skypa ja wydrukowałam podpisałam zeskanowałam i odesłałam, jednym słowem internet górą bez niego ani rusz.
Mąż kupił smoking tutaj, jednak najwiekszy problem był z moja kiecką zamówiłam ale raz musiałam jechac specjalnie na przymiarke miesiąc przed ślubem.
Fakt,że teraz wszystko juz troche droższe, może i tak wyjdzie ok 40,000,ale WARTO!!!!!:tak::tak:

No ale nie każdy by zrobiła tak jak ja, dużo ludzi mi sie pytało czy sie nie boje tak zaryzykowac wszystko przez internet załatwiając, ale raz sie żyje, bylismy bardzo zadowoleni,jednak zawsze jest cos co by sie zmieniło następnym razem:-D:-D

Pinka dziekuje ale chciałabym jeszcze raz

kik dla mnie te 10kg to masakra ale na takie ciacho to bym sie skusiła

kik- wlasnie sprawdziulam i sa poza moim rejonem:dry:ale dzieki;-)

juz kilka sprawdzialm i chyba tylko Three Valeys mi pozostaje...musze w takim razie znowu do nich zadzwonic bo place im....49£ miesiecznie:szok::wściekła/y:oststnio jakis palant mi powiedzial,ze maja nowe zasady i od doroslej osoby jest 20£/miesiac i 9£ od dziecka:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no kurde!a przyslali mi ostatnio rachunek to na rok mialam 146£ za wode!to niezle bym im nadpalcila!!!!!!!!chyba trafilam na jakiegos chorego czlowieka:crazy:musze zadzwonic.....

Hej, mnie nie bylo bo choroba mnie dopadla, 3 dni z lozka niewychodzilam, jutro z rana ide do lekraki bo mnie w piersiach boli i boje sie zeby to nie byly no oskrzela, koszmar jakis, no i zalatwiania socjala ciag dalszy, czekamy ciagle na jakies pieniazki........

hejka.
Zapomnialam napisac ze maly dzis spal calkiem fajnie:tak:za to ja w nocy wstawalam bo on tak cicho ze sie wystraszylam:szok:a on spal sobie :-D:-D obudzil sie chyb a dwa razy,to jakis cud:-)a ok 5rano wzielam go juz do siebie bo sie wybudzil i balam sie ze bedzie buszowal:wink:wczoraj poszedl wczesniej spac wiec...ale usnal i spalismy do 8ej rano:szokj::-D
Oby dzis bylo tak samo albo lepiej:tak::tak:
Tajchi ciagle wracam do Twej sukni:tak:cudowna:tak::tak::tak::tak:jaki masz rozmiar:-D:-D moze kiedys odkupiue od Ciebie:-D do Lodzi mam nie tak daleko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miska zdrowka zycze,kuruj sie i wracaj do nas:tak:
Wszystkim zycze duzo zdrowia i spokojnej nocy:wink::wink:ide snic o sukni i pierscieniu:-D:-D:-D
Ach dzis dostalam ostatnie macierzynskie:-(:-(:-(nie lubie byc bez pieniedzy.Nigdy nie bylam:no::no:G chce zebym poszla do pracy ale jak pomysle ze mam komus zostawic szkraba to wyc mi sie chce:-(:-(chyba wole niedojesc:baffled::baffled::sorry2:bosssh.Lece,dzis jestem znow po elektrowstrzasach moze bede lepiej spac:sorry2::sorry2:dobranoc

reklama
A!Wlasnie!
Tajchi - po prostu BOMBA ta foteczka!!!!Sliczna kobitka jestes,a suknia po prostu..:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
pinka - moja kumpela brala slub w zeszlym roku i za suknie szyta na zamowienie dala 2500zl;-)wiec wydaje mi sie po prostu,ze zalezy od miasta w ktorym chcesz kupic wszystko...bo wiadomo ze im dalej centrum tym taniej.ja mieszkam w Toruniu(i ta kumpela tez) i wiem,ze za te 3000zl to spokojnie piekna suknie kupisz juz:tak::tak::tak:ale znajoma z Warszawy(wlasciwie spod bo z Pruszkowa) w tym roku slubuje i majatek juz wydali a za suknie liczy spokojnie z 5000zl:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry