mala-gorzatka28
Fanka BB :)
kwiateczku - niom , moze sie doczekasz... my sie zareczylismy jak niuni jeszcze nie bylo nawet w brzuszku.... a teraz to kasy nie mamy bo wszytsko si rozchodzi...i nie wiadomo gdzie.... ja sobie juz powiedzialam ...jak mam slubowac to tak jak ja chce... bo to tylko raz w zyciu. U Nass garsteczka osob moze byc, male przyjecie ale suknie musze miec taka jaka mi sie podoba.... z 5000 zl nie schodzi
...pewnie ze 40000 trzeba by bylo miec zeby zrobic male przyjecie
kasia- to moze jakis chlopczyk bedzie :-) taki wiercipieta powiadasz hihihi kurcze w ktorym tyg kochana jestes ??? ja pamietam ze moja to byla taka spokojna w brzuchu ze kupilam sobie ta aparature do sluchania serduszka bo czasem byla cisza calymi dniami... a w nocy to chyba spala ja ja...
Ja czytam jak ty sprzatasz.... boze ja nie mam werwy na nic...a tym bardziej na spzratanie, wstyd sie przyznac ale kurze chyba sciealam 4 tyg temu
sama nie wiem co sie ze mna dzieje...ja co ciagele tylko chodzilam sprzatalam, ledwo chodzilam a musialao byc porobione a teraz.... ? moze dlatego ze mnie czeka przeprowadzka...
nio dobranoc
kasia- to moze jakis chlopczyk bedzie :-) taki wiercipieta powiadasz hihihi kurcze w ktorym tyg kochana jestes ??? ja pamietam ze moja to byla taka spokojna w brzuchu ze kupilam sobie ta aparature do sluchania serduszka bo czasem byla cisza calymi dniami... a w nocy to chyba spala ja ja...

Ja czytam jak ty sprzatasz.... boze ja nie mam werwy na nic...a tym bardziej na spzratanie, wstyd sie przyznac ale kurze chyba sciealam 4 tyg temu
sama nie wiem co sie ze mna dzieje...ja co ciagele tylko chodzilam sprzatalam, ledwo chodzilam a musialao byc porobione a teraz.... ? moze dlatego ze mnie czeka przeprowadzka...
nio dobranoc

i chodzilam do polskiego,prywatnego gina i jak zobaczyl ten krwiak to pierwsze co zaczal wypytywac gdzie maz wtedy byl i czy to aby upadek na pewno spowodowal
odpoczywaj,bo sie zestresowalas niezle...

nie jest tak zele jak ludzie gadaja. palma im odbija i tyle.
jak im cos nie pasi, ze zamalo w szkole maja, to niech z nimi w domu robia, ale fakt jest taki, ze rodzicom sie nie chce, albo czasu nie maja i zwalaja wszystko na system. tylko nie mysla o tym, ze tu nawet 16 latek ,jakas prace znajdzie, a w pl ludzie po studiach problemy maja.