• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kik dzieki no moj narazie bedzie jadal szkolne posiłki, ale jak mu nie bedzie pasiło to tez bede musiala mu robic.On jest taki ze w domu to wybredza tego nie tego nie,ale w szkole pewnie zje bo bedzie sie bał.W domu nie jada bananów a w przedszkolu jadł zawsze.Ale co sie dziwic jak ja identyczna bylam jesli chodzi o jedzenie.Ja tam nie narzekam i mam nadzieje ze u niego tez bedzie tak wygladala nauka jak u was.Bardzo mi sie podoba to jak u was to wyglada.
A powiedz mi jeszcze czy ty w domu z nim robisz jakies cwiczenia logopedyczne,czy tylko to co w szkole?sorki ze tak wypytuje.

reklama
izka no wiec, aj w domu nie cwicze, bo niestety moj akcent jest inny od tutejszego i jezyk zostawiam szkole. za to opowiadm o innych rzeczach z innych przedmiotow. oprocz histori, bo tego jeszcze nie zrozumieja.
ja tez wlasnei ciaghne dietke z kolezanka:-):-):-) taka- mniej zrec :-):-):-)
a 20 mamy pierwsze zajecia dla mamusiek z oponkami, zamierzam tam chodzic, to z tego sure start:-):-):-)
a to moje szkraby
http://picasaweb.google.co.uk/k.lewa76/DropBox?authkey=qk89anywh3s&feat=directlink

izka0401 juz jutro będzie 7 tygodni miał,pójde do tej baby clinic miałam dziś wejść ale zeszło mi sie na zakupach i odpuściłam pójde w najblizszych dniach

kik ja tez mam ochote na takie ciacho, dlaczego mi narobiłas takiej ochoty jak ja musze odpuścic słodycze bo wciąż 10kg nadwagi:wściekła/y::wściekła/y:

oj tam 10 kg szybko zgubisz:sorry2: ja mam duuuzo wiecej:baffled: a takie ciacho , to godzina roboty, jak ma sie gotowa mase makowa:-D:-D:-D:-D
a tak moje gg, jak ktoras miala ochote chodzi non stop, tylko czasem mnie nie ma odrazu 5093819

Ostatnia edycja:
kik - to teraz ladnie pokroj...i przeslij kawalek kazdej hehehehehe.... prosze, bo komputery beda mokre od lecacej slinki ;) no a Twoje maluchy...eh jakie maluchy...to juz duze dzieciaki:-)

Tajchi- no duzo sie nie pomyslilam... + koszty dojazdu , przelotu jak kto woli, przeciez kilka razy trzeba zawitac w PL zeby pozalatwiac co nieco, bo nie za nas kto tego zrobic... wiec wyjdzie , wyjdzie ;)

Izka- ale uczen :-)

Paula - uwazaj na siebie

izka - usg mam juz w ten poniedzialek:tak::tak::tak::tak::tak::tak:rety!juz sie doczekac nie mogeeeeeeeee:-D

w koncu zdjelam swiatelka z przedpokoju i choinke schowalam:tak:mala ma drzemke,wiec obejrze sobie jakis filmik w tym czasie;-)
zaczelam Jej robic karty z alfabetem i cyferkami i zwierzaczkami,bo uczymy sie powolutku juz:tak:i musze sie pochwalic,ze Nikusia dosc latwo wszystko zapamietuje przez zabawe i juz znamy 10 literek z alfabetu i liczymy do 5 po angielsku i po polsku:-)i potrafi sama z kart ulozyc slowo MAMA:tak:wiem,ze moze to nie jakies rekordy,ale ja to sie ciesze z takich pierdolek jak glupia:-D
spadam ogladac film:-)

hejo

Katarzyna_s - Gratulacje dla małej zdolniachy!!!!!:-D a swoja droga patrze na twoj suwaczek i jeszcze niedawno mialas 8 tydzien a teraz juz połowa za pasem ale ten czas szybko leci.................
Paula- niom dziewczyny maja racje ze pospiech to zły doradca.......wiec uwarzaj:tak::tak::tak:
Kik- ciasto pychotka ja to jakos nie mam weny na pieczenie choc bardzo lubie;-);-)
Izka- mały wyglada cudnie;-) powiedz ja ty lepiej przeżyłaś ten dzien co?
Tajchi- ale super fotka:szok::szok::szok::szok::szok:o mało oczy z orbity mi nie wypadly heheh
Gosia- zaciagnij pacha moze akurat uda wam sie w miare szybko uzbierac:-)

niom mie tez kiedys weselicho sie marzyło na 100 osób no ale bądźmy szczerzy nie stac mnie na takie hehe i rozsądek wzioł górę nad marzeniami i bedzie skromne wesele bo popierwsze szkoda mi kasy wole gdzies za to pojechac a po drugie i tak zawsze komus cos sie podobac nie bedzie wiec szkoda sie SPUSZCZAC jak ja to mówię( bez podtekstów prosze heheh) a po trzecie to slub ma byc dla nas a nie dla ciotki Halinki która raz na 15 lat widze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aha dziewczyny co o tym myslicie
http://tibia.net.pl/hyde-park/3540-...-bedzie-wygladal-odpowiedz-znajdziesz-tu.html

wierzycie czy nie bo ja to jestem straszna panikara jezeli o to chodzi;-((((((((

Ostatnia edycja:
reklama
hmm, co do konca swiata. mysle, ze czlowiek moglby pierwszy sibie wysadzic w powietrze, niz to zrobi ziemia.:-) a to ze zachodza zmiany, to nic szczegolnego, caly czas cos sie dzalo, dzieje i bedzie sie dziac:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry