Izusia, ja mialam san w 30tygodniu poniewaz w przeszlosci mialam komplikacje z ciazami, najpierw w 31 tygodniu, a potem w 12tygodniu. teraz lekarze tutaj barzdo dobrze dzieki Bogu sie mna opiekuja i mam nadzieje, ze do konca tak pozostanie i urodze zdrowa coreczke!!!!!Izusia ten scan to juz byl 6, 7, lub8my juz nie pamietam, musialabym sprawdzic i ja naprwde sie ciesze jak widze mala, jak serduszko bije, ale z drugiej stroby boje sie ze to moze zaszkodzic, no ale tez z jeszcze jednej strony wiem, ze musimy monitorowac mala, bo inaczej moze cos sie stac, a ja znow nie bede wiedziala o tym i znzow zle bedzie, tak jak z pierwsza ciaza bylo.no wiec nie martw sie, ze nie mozesz bobasa zobaczyc, czy dowiedziec sie plci, ale z drugiej strony jak ciekawosc jest az tak sielna, to moze zdecyduj sie na usg prywatne???w koncu 2d nie bedzie moze az takie drogie???
Ivonek, te pierwsze opowidanie jest sliczne, az lzy stanely w oczach, a mnie tak latwo nie jest doprowadzic do placzu

aach mamusie....juz niedlugo bedziemy mieli nasza coreczke, jjuz stala sie jednym z glownych , jak nie glownym tematem nazych rozmow!!!wiecie wlasnie ostatnie usg po prostu jak ja zobaczylam to bylam taaaaka dumna, czy kazda mama tak czue?dume ze swego dziecka?ja juz oszalamam na jej punkcie!!!!!
Aha jak zwracam sie do Fazuilki w brzuchu

to czasem na zarty mowie "coreczko tatusia"albo "ty rozpieszczona dziewczynko" i wtedy sie rusza