Witam z kawką.
Kasia mi to tez wyglada jak siuraczek,nie mam tu takich wyrażnych zdjeć Natiego.Kolina miałam takie ładne wyrazne i chyba z 10Ale mam w Pl.
Ale moze tak jak pisala Pinka ze to moze kawałek od pępowiny.
czasami te zdjecia z usg takie niewyrazne są,a co do lekarzy to tez sie moga mylic. Moja kumpela w Pl byla z 3 razy na usg i to jeszcze mial na koniec robione juz w 9 mies.Lekarz cały czas mowił ze chłopak a wyszła dziewczynka.Ostatnio tez ktos mi mowił ze lekarz im mowil ze bedize dziewczyna oni pokupowali rozowe a tu sie okazalo ze synek.Ale ci narobili,ja to mialam pewnosc 100 % ale i tak nie podchodzilam do tego serio.Uwazałam ze najwazniejsze aby było zdrowe,ale i tak w obydwu przypadkach lekarze sie nie pomylili.
Pinka wspolczuje bo nawet jak sie robi male to załatwiania jest duzo,a ty do tego wszystko mailowo lub telefonicznie musisz robić.A wy w Poznaniu robicie tak, a na ile osob?
Syla gratuluje pracy,no zawsze to jakies zajecie i kaska dodatkowa.
Malogorzatka no dzis to juz chyba masz 3 kartony spakowane co?:-)
Ale to tez tak ciezko cokolwiek spakowac wczesniej,bo jak ja spakowalam wczesniej to pozniej szukałam po kartonach bo akurat potrzebne było.
noi znowu kolejne sprzatanie ukladanie Cię czeka.Powodzenia i duzo sił do pakowania i sprzatania przesyłam.
Kwiateczek zdrowka no mi na szczescie przeszlo ten bol i drapanie w gardle a tylko zjadlam te hallsy.A tez mnie tak bolało az wezły i uszy.
ok spadam bo musze obiad dokonczyc a poźniej do szkoły.