• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

no wlasnie-mamuski ktore maja lub widzialy usg chlopczykow...czy tak wyglada facecik na scan'ie???????bo ja nie wiem co tam mdzy tymi nozkami moje malenstwo ma:eek:to mozliwe zeby dziewuszka tak wyszla po prostu?druga fotke dodaje w dokladnie tej samej pozycji,wiec juz nie opisuje;-)

Załączniki

• IMG_0331.jpg
    IMG_0331.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 56
reklama
witam

kurcze cosik spac nie moge hehehe

Kasia -niom ja to tam FIFOLKA widze:tak::tak::tak::tak::tak::tak: chyba ze to kawalek od pepowinki sie tak zawinoł:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
zobaczymy jak sie urodzi no ale cuda sie zdarzają:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze głowa mnie peka rzucałam sie we wyrku wiec wyjsc postanowiłam na neta moze sie zmecze to zasne:-):-):-)
teraz jestem zajesta planowaniem weseliska robimy skromne ale nigdy załatwiania szukania ze szkoda gadac juz od tego e-mailowania opuszki palców mnie bolą heheh

Kasia niby tak wyglada ale skoro powiedzieli ze to dziewczynka to chyba wiedza co mowia:sorry:gdyby tak bylo widoczne jak my to odczytujemy to tym bardziej:tak:a ja widzialam usg chlopca i widac na nim jajeczka tak jakby dwa swiatelka byly:tak:sa takie jaskrawe:tak:bardzo dokladnie to widac i jesli ty na zdjeciu takie cos widzisz to napewno chlopiec:tak:
a mnie gardlo tak boli ze szok:no:myslalam ze juz dobrze a tu sie pogorszylo:no:od 6 rano nie spie bo tak drapie:angry::angry:
ale moj maly na pocieszenie wyczynia zobaczcie same:-)
YouTube - DSCF4686

Kwiateczek- moja tez ma takiego samego pchacza jak twoj heheh tylko ze on dopiero zaczeła sie nim interesowac jak umiała juz chodzic to tak to na panelach kulka sie slizgały i zaliczaly upadki a teraz myka nim jak szalona hehe

Pinka bo ten pchacz to naprawde jest niebezpieczny,ja osobiscie go nie lubie ale jak widac na wykladzinie nie est zle:-)na panelach tak:no:ja mam w korytarzu dlatego przy drzwiach musialam go lapac bo by bylo po zabku:-D:-D

Witam z kawką.

Kasia mi to tez wyglada jak siuraczek,nie mam tu takich wyrażnych zdjeć Natiego.Kolina miałam takie ładne wyrazne i chyba z 10Ale mam w Pl.
Ale moze tak jak pisala Pinka ze to moze kawałek od pępowiny.
czasami te zdjecia z usg takie niewyrazne są,a co do lekarzy to tez sie moga mylic. Moja kumpela w Pl byla z 3 razy na usg i to jeszcze mial na koniec robione juz w 9 mies.Lekarz cały czas mowił ze chłopak a wyszła dziewczynka.Ostatnio tez ktos mi mowił ze lekarz im mowil ze bedize dziewczyna oni pokupowali rozowe a tu sie okazalo ze synek.Ale ci narobili,ja to mialam pewnosc 100 % ale i tak nie podchodzilam do tego serio.Uwazałam ze najwazniejsze aby było zdrowe,ale i tak w obydwu przypadkach lekarze sie nie pomylili.

Pinka wspolczuje bo nawet jak sie robi male to załatwiania jest duzo,a ty do tego wszystko mailowo lub telefonicznie musisz robić.A wy w Poznaniu robicie tak, a na ile osob?

Syla gratuluje pracy,no zawsze to jakies zajecie i kaska dodatkowa.

Malogorzatka no dzis to juz chyba masz 3 kartony spakowane co?:-)
Ale to tez tak ciezko cokolwiek spakowac wczesniej,bo jak ja spakowalam wczesniej to pozniej szukałam po kartonach bo akurat potrzebne było.
noi znowu kolejne sprzatanie ukladanie Cię czeka.Powodzenia i duzo sił do pakowania i sprzatania przesyłam.

Kwiateczek zdrowka no mi na szczescie przeszlo ten bol i drapanie w gardle a tylko zjadlam te hallsy.A tez mnie tak bolało az wezły i uszy.

ok spadam bo musze obiad dokonczyc a poźniej do szkoły.

kwiateczek -fakt pchacz bezpieczny nie jest ale dla dzieci od 10+ o ile dobrze pamietam???przeciez wiadomo ze wiekszosc dzieci dopiro zaczyna w ty wieku a ten pchacz pedzi jak szalony:tak::tak::tak::tak:
Izka- tak w Poznaniu ewentualnie niedalekich okolicach na 30 osob jak narazie najbardziej podoba mi sie ta restauracja ale jeszcze czekam na kilka odpowiedzi;-)
Hotel TANGO

ja jeden dzien musze leciec do polski al
e to jeszcze nie teraz ;-);-);-)

a ogolnie najbardziej tu mi sie podoba le czekam na odpowiedz od tej restauracji:tak::tak:
Dwr w Skrzynkach

witam wszystkie mamy,przez przypadek jestem i u was:-)fajne forum,nawet wpadlo mi w oko:tak:gdzie mnie mozecie szukac ehh:-)jestem moderatorem na mamatata.co.uk - portal polskich rodzicow w UK rodzicielstwo, macierzynstwo, porod, benefity, zasilki, zdrowie, NHS, suwaczki, forum, blogi i polecam goráco;-)troszke was tu jest, mam nadzieje ze równie milo spedze czas w waszy gronie:-)jestem mamá 16 miesiecznej Nicoli,w najblizszá niedziele mamy wlasnie przeprowadzke, chwile pozniej wybieramy sie na ferie do PL,:-)jak widac zycie plynie ciekawie i jak dla nas w zawrotnym tempie.
pozdrawiamy maluszków:tak:

reklama
Pinka obydwa sa piekne.Ten pierwszy wystroj super ale gdzie sie polozy jedzenie,malo miejsca na stolach:sorry:w drugi wyglada na wiekszy:-)a kiedy planujecie slub??ciekawa jestem ile wam wyjdzie!bedzie z poprawinami?to kochana pozniej opowiesz jak to bylo bede wiedziala na przyszlosc o ile sie doczekam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry