kwiateczek
majowa mama `08
Mala-gorzatka wczoraj zrobilismy rundke po miescie i chba byl zadowolny bo wszystko widzial
zrobie fotke nastepnym razem
:-)

:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Potem byl kryzys fotelikowy i siedziec wogole nie chciala... a teraz znow jest ok, choc bezmala co podroz musimy nastawic jej peppa pig na telewizorku
hrumka cala droge hehehehe
a czym jedzicie samolotem??

zaczyna od początku lutego. będę kelnerować i robić wszystkie inne z tym związane roboty w nowej, przydrożnej kawiarni. nic rewelacyjnego, ale cieszę się, bo grosz dodatkowy nam się przyda... i to bardzo. 

a co z Oliwka zrobicie?czy na zmiane z M bedziecie parcowali?
a nie mieli nic na przeciw zebys leciala samolotem?bo mi kazali opaski uciskowe na nogach miec na cisnienie
takie same mialam podczas porodu
niema kasy,a Nika w dodatku bez paszportu,bo sie skonczyl i zawsze albo pieniedzy albo czasu brak zeby wyrobic
tesciowa miala ostatnio 2tygodnie wolnego,bo pracuje przez agencje i nie bylo roboty i ANI RAZU nie zadzwonila,zeby mala na spacer wziasc....i powiem Ci,ze od 2.5 roku juz sie przyzwyczailam,ale wtedy sie glupio dziwia ze Nika nie chce np do Nich na reke przyjsc na sekunde albo zostac z Nimi zebysmy gdzies sami wyskoczyli
mi to obojetne,bo nie potzrebuje pomocy,ale Nika juz niedlugo zacznie zauwazac ze dziadki sa raz na miesiac tylko
tescie......................

ja bralam otrivin bo ciagle nos zapchany byl ale u mnie to inna sprawa.Cos z przegrodami bylo ale mnie zoperowali w pazdzierniku i jest spoko chociaz kataru sie nabawilam teraz ale nos nie zatkany