Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak dla rozluznienia.... YouTube - zajecia w kuchni![]()

moze fryzjerka bedzie
;-)szuka odpowiedniego zelu do wlosow
pomyslowa:-)
teraz jest masakra.Moj brat z zona to naprwde zaoszczedzili nie zle.Ja na ich miejscu juz bym sidziala w PL
Ja tez na pocztku pomagalam domu i awsze mowilam ze to do czasu bo ja tez chce miec rodzine.Treaz ja mam i kasybrak.I my nie mamy i w sumie w PL tez nic nie wdac zeby bylo

totalana porazka
Jeszcze te okna.grudzien to nas wyniosl-same oklaty-ok 800f a reszta????mly jedenie itd.Dom by byl za to z oplatami

jeszcze w nocy o 1ej KNRADOSIE OBUDZIL,STEKAL,WIERCL SIE,WSTAWAL boshhh az do 2,30 z tego wszystkiego dobrze z teraz teknal boi poszlam zobaczyc a a ne podnioslam bramki w lozeczku

i juz sie wdrapywal na na

:-(boshhh juz sama jestem zl na siebie,wypal by
:-

Nie masz problemow z myciem wloskow pozniej?bo u Nas ostatnio to sie z tego tragedia zrobila i myjemy raz w tygodniu i to z krzykiem:-(
pociecha malutka;-)
Od wrzesnia do przedszkola angielskiego idzie,wiec i tak to bedzie ten pierwszy jezyk.Ucze Ja jednak polskiego alfabetu i pioseneczek i w domu tylko po polsku mowimy,ale wiem ze i tak zacznie mieszac,niestety
Ale u Ciebie to troche trudniej,bo pewnie tylko po anfielsku w domku sie porozumiewacie,co?
A za to sie placi,od poczatku nie zaoszczedzilismy nic i nie zapowiada sie na zmiane.Najgorsze,ze ostatnio to wogole jakos tak pod gore sie zrobillo...Wiadomo-zima to i rki wieksze i nopwy rok to takie rozliczenia przychodza roczne za wszytko.....I dwa w miesiacu poplacic i juz na ogromny minus sie wchodzi
Nie mam pomyslow juz jak to wyrownac,ale wiem ze mimo wszystko w Polsce bylabym juz zadluzona po pachy
I wogole nawet mowy nie byloby o mieszakniu samemu
Pogoda piekna,wiec jak M wroci to pojdziemy na pieszy spacer,co by wozek odpoczal
A jutro M jedzie z tesciami i mala do Stonehenge,a ja postanowilam posiedziec w domku i odpoczac od calotygodniowych krzykow i wariacji

...
teraz to juz w kazdy kat zajzy a ino zobaczy ze ja gdzies ide,robie to on za mna powtarza
wczoraj wlozylam odswiezacz do gniazdka,poszlam tylko wyrzucic papier przychodze do pokoju a on juz do buzi bierze
ale zla bylam,co za glupota.Odswiezacz juz w strefie zakazanej(za bramka)usta mu troche pachnialy,wyplukalam buzie ale strach byl znow...dobrze ze tam gabka byla bo by lyknal.podpatrzyl jak wkladam a ja nie zauwazylam,cwaniak maly
jedna wyplata.bida
dzis spotkalam z pracy znajoma i kazala mi isc po jobseeker alowance-myslalam ze to zasilek dla bezrobotnych a ja w sumie jestem zatrudniona tylko na macierzynskim bezplatnym
ona mowila ze to bo nie mam slubu i cos tam,spieszyli sie ale musze zapytac sie o to
ale iwieczorem sama zobacze:-)
O!Wlasnie zasnela
Ale nie zrobila sobie od rana drzemki i nic dziwnego,ze w koncu padla

Wezme prysznic i rozloze sie wygodnie na kanapie:-)Milej niedzieli wszystkim zycze
, nawet jak woda jej leci tylko po plecach. A glowe myjemy dwa razy w tygodniu.