• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mala-gorzatka my tez mamy radyjko z tv ale ekran jest z przodu:-)musimy dokupic do tylu bo sa kable do podlaczenia ale na razie maly nie potrzbuje choc to juz dlugo nie ptrwa:sorry:ekran jest wysuwany ALE NIE MOZNA ODLADAC FILMU PODCZAS JAZDY.Jest tak podlaczone ze blokuje w momenie wylaczenia recznego:tak:kierowca nie moze sie rozpraszac:-D:-D kupilismy w promocji za 200f i tak sie udalo ze nastepnego dmia znow byla cena 400:szok::szok::-)
Wiecie jak nie mialam niani tak teraz sa widoki na kilka:-)moze nie bedzie tak zle i wroce:sorry:choc sie ne chce trzeba bedzie na jakis czas zeby wyjsc na prosta:tak:
Moj maly wszamal butle 150ml troche wiecej w koncu i buszuje na podlodze:baffeld:do 8ej i lulu.lece pa

reklama
dziewczynki,oto fota mojego szkrabka:-)tylko jestem troche skolowana,bo lekarz stwierdzil,ze to kobitka a na tym zdjeciu wyglada mi na facecika:eek:a to ostatnie usg juz:confused2:Co sadzicie????????????????

Załączniki

• IMG_0334.jpg
    IMG_0334.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 66
dzięki dziewczyny za gratulacje za pracę :-)

mała-gorzatka ja też tak myślę, że trochę odpocznę, ale powiem szczerze, że jak sobie pomyślę, to już mi się tęskni za małą :sorry:

katarzyna s tak będziemy się zmieniać z M, on rano do pracy, a ja wieczorem, a w niedziele on ma wolne, to ja do pracki. no i nie chcę Cię zmartwić, ale mi to też wygląda na chłopczyka ;-) ale może my się nie znamy :confused:

a u mnie dziś nic fajnego. jestem przed @ i jakaś taka wkurzona chodzę, jeszcze mała mi marudziła dziś cały dzień, bo mało pospała. ach, taki dzień do niczego :angry:
mam nadzieję, że u Was lepiej.

aaa i jeszcze jedno: zadzwonili dziś do mnie z Councila w sprawie housing benefit i powiedzieli mi, że muszę jeszcze raz wypełnić formularz, tzn. mój M, bo on pracuje, a ja nie i to on może być tym, który się stara o benefit :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dodatkowo chciała ode mnie papiery, które miała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mówię Wam masakra. mój M się śmieje, bo mówi, że pewnie nam się benefit należy, to teraz szukają coś na nas żebyśmy nie dostali. co za chamstwo.

Kasia przygladam sie i nie wiem czy jestem zmeczona juz tak ale nie wiem jak na to zdjecie patrzec:sorry:pomoz troche.Jesli myslisz o tym na gorze to napewno nie jest to ptaszek:-D:-D wydaje mi sie ze paluszki.Widzialam usg chlopca i wiem jak wygladaja jajeczka i ptasio:-D:-Dale to nie to:no::-)

reklama
ok,to zrobila opisik,mam nadzieje ze lepiej teraz cos widac:tak:;-)aha,nozki ma podkurczone do brzuszka dlatego piszczele tylko widac...

Załączniki

• IMG_0334.jpg
    IMG_0334.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry