justynabak
mummy full time
pinka zapraszam czesciej;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mala zrobila sobie wlasnie drzemke a M robi obiadek wiec mam chwilke czasu
Przynajmniej przez ten deszcz cisnienie sie musilo zmienic i mnie glowa nie boli:-)
No ale dobrze,ze chociaz piszesz,ze zle nie jest no i ze Ty masz ta robote jednak
Okropne co sie w tym kraju dzieje,z reszta nie tylko w tym,bo teraz to wszedzie ciezko
No i oto jutro z rana lecimy z Nika do Boots'a po tabletki
;-)
usmielam sie z jej uj uj 
slicznie mowi 

zazdroszcze moja ma jasne nie wiem po kim i ma ich strasznie malo :-
nie obrazicie sie za to

musialam dac mu juz calpol bo nie dawalismy rady
nie wiem czy to juz przez zeby czy jakis wirus

za 4 lata.plus urlop
az sie nie chce isc

dali kroplowke o 13ej a o 16ej zaczela miec jakies bole
urodzila o 19.10:-):-):-)chyba Ewelinke:-)jutro po pracy jade wiec mnie nie bedzie
juz nie moge sie doczekac

cudowna ja to sie zaraz wzruszam
stara sie robie
ja jeszcze dwa dni a G nie wiem ale teraz to tylko czekanie jak powiedza nara-taka wegetacja

wspolczuje,dobrze ze ty robisz
naszych chca przenies nba inny odzial 40 mil stad a nie zapewnia dojazdu-a nikt nie poswieci auta bo w miesiac to taki wyjazd do Pl

za daleko co ozancza ze chca sie nas pozbyc i wziasc tylko tych co najdluzej pracuja bo za duzo im zaplacic musza

a zanjomy powiedzial ze ma ich w du... 

woli kase niz jezdzic taki kawal(80mil\dziennie
)

Ale słodka ta Twoja, po prostu bomba :-)
A Ty to do wielkiego tego hotelu trafiłaś
Dobrze, że tylko restauracja, siłownia i basen do sprzątania, co? I jeszcze jedno pytanie: żeby utrzymać WTC i CHTC to można tylko 16 godzin tygodniowo, czy minimum tyle? Dzięki za info.