Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oliwier tez jeszcze caly czas sie budzi w nocy, ale nie 20 razy......
Szok normalnie!
:-)
Karmiony jest butelka
karmilam tylko miesiac piersia bo mial takie kolki ze szok
w nocy juz od dawno nie jada ale od tyg je butle z mlekiem ok 5.30 - 6 rano wiec nie jest to noc
dzis w nocy obudzl sie z 10 razy
fajowa masz rodzinke,pozazdroscic
a my do Pl jedziemy w lipcu-na wesele
to zdjecie z wczoraj:-)i z bananem ktore wlasnie wszamal i poprawil arbuzem:-)
a on mial wszystkich gdzies i przespal caly spacer
juz wiecej tam nie pojade
wydalismy 50 funtow i nic z tego nie mamy
na szczescie w przyszlym roku na pewno dostaniemy bo jestem teraz na macierzynskim

no i dzieki glupiej dupie dopiero przy jej trzeciej wizycie wyslala mnie do gp
no a ja biedny zuczek sama juz zwatpilam co jest grane,z reszta bylam tak wyczerpana wszystkim ze nawet nie myslalam za duzo nad tym
a mialy nie wplywac na mleko
dzwonilam do gp ale niestety nie dostane innych,ale zostaly tylko 3 dni brania

nie wiem juz co zrobic.Wczoraj kolezanka mnie namowila na przelanie wody i wosku
choc nie wierze w takie rzeczy ale jestem tak zdesperowana ze kazalam jej zrobic
z wody nic nie wyszlo a woku tak jakby jakies rozdarte zwierze byl.moze sie czegos przestraszyl
w sumie widzial u nas latem pieski ale male i niekrzykliwe
nie wiem juz w kazdym badz razie nie pomoglo
nic nie pomaga
rady HV z tej kartki tez u nas sie nie sprawdzaja
Konrad bedzie chyba pierwszym dzieckiem na ktorego nie dziala
juz wszystko probowalam,mam dosc.wczoraj polozylam sie o 11ej a Konrad o 11.30 juz zaczl sie budzic
i tak do 5 rano:-(ile tak mozna bo ja wysiadam.to nie jest tak ze sie obudzi i zasnie.poglaskam go,poszeptam i jakby spal za 10-15 min znowu i tak cala noc
juz nie wiem co robic a w dzien jest dobrze
widzisz jak to z tymi tabletkami jest niby nie wplywaja na mleko i tak im wierzyc tutaj
co do kupek to w sumie dzieci na cycu maja takie zadkie i przy kazdym jedzeniu
obiad trzeba zrobic a ja nie mam sily